Bitka Perez versus Edwards bude pokračovat u soudu. Jsi zločinec, vzkazuje Perez

V ringu naposledy porazila Pudilovou, následně zaujala sociální sítě svým twerkem na oslavu vítězství. Přesto aktuálně Argentinka žije především svou snahou popohnat k zodpovědnosti (ideálně trestní) za napadení svou soupeřku Joselyne Edwards.    

Bitka Perez versus Edwards bude pokračovat u soudu. Jsi zločinec, vzkazuje Perez

Zápasnice Ailin Perez dál pokračuje ve své snaze pohnat před soud Joselyne Edwards, která ji měla napadnout v UFC Performance Institute na začátku listopadu. Právní zástupce argentinské zápasnice Lucas Lutkis v úterý pro MMAFighting uvedl, že Perez chce do konce tohoto týdne podat na Edwards žalobu a pokračovat v tom co začalo jako zášť v online prostoru a následně přerostlo ve fyzickou konfrontaci, ze které si Perez odnesla solidního monokla pod levým okem.

"Z právního hlediska to ještě neskončilo a ty jsi zločinec," vzkázala nedávno Perez své soupeřce v podcastu The MMA Hour. A nyní zjevně opravdu přistupuje k akci. Konflikt se měl odehrát v týdnu před zápasem s Pudilovou na UFC Vegas 82. Perez vysvětlovala monokl se kterým šla do ringu tím, že ji Edwards něka napadnout během tréninku, přičemž zachránit ji měl její trenér Javier Oyarzabal, který měl Edwards z ní “odlepit.” Verze druhé strany je, že sama byla napadena Argentinkou právě za pomoci jejího trenéra. Verzi Edwards následně měl potvrdit Alex Davis, který se měl do konfliktu též zapojit s tím, že mu následně bylo vyhrožováno právě Oyarzabalem. 

Podle Perez měl být celý konflikt vyvolán jejím příspěvkem na sociálních sítích kde napsala, že si myslí, že Edwards by zápas s Lucií Pudilovou prohrála. Taktéž uvedla, že v důsledku incidentu a rvačky dostala sedm stehů  a zvažovala, že ze zápasu odstoupí, nicméně UFC o rozsahu svých zranění informovala až po skončení akce. Podle řady insiderů jde jen o brawl, který má přinést vyšší zájem o potenciální zápas obou bojovnic.