Bojový pel-mel: Rothwell chce vidět Ngannou v čele MMA odborů, White nevěří prodejům Paul vs. Danis

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Rothwell chce vidět Ngannou v čele MMA odborů, White nevěří prodejům Paul vs. Danis

MMAFighting: Bojovníci by se měli zorganizovat a Francis Ngannou by se měl postavit do čela. Tento recept má na “nechutné zisky” UFC bývalá těžká váha organizace a aktuálně bojovník v BKFC Ben Rothwell, který lobuje za to aby se bojovníci spojili a začali s vedením UFC vyjednávat jako kolektiv. S tím, že ideálním vůdcem by byl právě Ngannou. “Už se jim, dokázal postavit, riskoval, řekl jim,že není jejich vězeň,” citoval Rothwella MMAFighting. "Spousta lidí mu říkala, že riskuješ, že přijdeš o všechno, a on řekl: 'Ne, sázím na sebe'. "Je potřeba takového člověka, aby udělal to, co budeme potřebovat, aby se všichni dali dohromady,” snaží se vzbudit odborářského ducha mezi zápasníky Rothwell. 

Sherdog:  Jsou to prolhaní z****syni! Dana White se vysmívá ohlášeným prodejům ´pay-per-view´ zápasu mezi Loganem Paulem a Dillonem Danisem: Tito dva boxeři měli podle jejich slov prodat 1,3 milionů přístupu, podle Whitea jehož UFC běží právě na tomto modelu, je to ale naprostý výmysl. "Fakt jsem neslyšel jsem o tom, že by někdo v poslední době prodal tolik pay-per-view," prohlásil White v podcastu The Full Send. "Řeknu to takhle. Kdyby prodali polovinu, dávali by se ty jejich zápasy desetkrát do roka. Nikdy tomu nevěřte." S tím, že White je přesvědčen, že kdyby se boxerské karty influencerů blížily milionu nákupů, promotéři a vysílací partneři by se postavili do fronty, aby s nimi mohli dělat byznys.

Yahoo!Sports: Peníze Saúdů ohrožují budoucnosti profiboxu ve Spojených státech! Konkurence v podobě Saúdské Arábie ohrožují podle analytika Yahoo! Kevina Ioleho budoucnost profi boxu ve Spojených státech, když aktuálně upadající kdysi populární sport bude postrádat velké večery s největšími hvězdami. Tyto se dříve konaly v Los Angeles, Las Vegas, New Yorku, Dallasu, Houstonu, Miami nebo San Antoniu, aktuálně je nicméně světoví promotéři přesměrovaly do Rijádu, kde jsou dotované Saúdskou Arábii, která se snaží diversifikovat své hospodářství, snížit závislost na penězích z těžby ropy a přitáhnout turisty. Zatímco dříve by se Fury s Usykem střetnul v Las Vegas, nyní je to o jedenáct časových pásem “dříve.” Což bude pro americké boxerské večery i potenciální divácký zájem stále větší problém, míní Iole. 

BJPenn: Podvodníkům bych dal do držky, hecuje Vera O´Malleyho kvůli minulým problémům s dopingovými testy.  Uchazeč o titul UFC v bantamové váze Marlon Vera se pustil do svého soupeře Seana O'Malleyho kvůli jeho předchozím trablům s dopingovámi komisaři. Bojovníci, kteří by se měli utkat na UFC299 v Miami, mají mezi sebou rivalitu, když Vera má ze vzájemných zápasů už jedno vítězství, O'Malley je nicméně na koni po svém triumfu nad Aljamainem Sterlingem, jež z něj udělal šampiona divize. Pro Veru nicméně šampionem není. "Hodně čtu o zdraví a o tom, jak se zlepšit, jaké potraviny. To se mi opravdu nelíbí a nejraději bych dal podvodníkům přes držku, protože pokud žijete správně, můžete to dělat správným způsobem,” měl prohlásit Vera v rozhovoru pro MMANews.