Mighty Mouse Johnson si věří: Jsem GOAT číslo 2, hned za ….

Sebevědomí bojovníkům MMA nikdy nechybělo, Demetrious Johnson se sám zařadil mezi elitu smíšených bojových umění všech dob.    

Mighty Mouse Johnson si věří: Jsem GOAT číslo 2, hned za ….

"Na prvním místě je pro mě Jon 'Bones' Jones. To je jediný muž, kterého před sebe postavím, protože u tohohle chlapa mám pocit, že pokaždé, když byl v kleci, dokázal svého soupeře zničit," uvedl Johnson na svém kanálu na YouTube ze kterého jej citoval web Sherdog. "Má také vítězství knokautem, uspávání lidí, rozhodnutí, všechno, co je na seznamu." Na další pozice za sebe pak Johnson zařadil Georgese St. Pierra na bronzovou pozici a Andersona Silvu na pomyslnou bramborovou. 

Bývalý šampion UFC v muší váze a král ONE Championship pak vysvětloval logiku, podle které se umístil na druhém místě umístil právě on. "Nikdo nedokázal to, co já, v muší váze ani v žádné jiné divizi," konstatoval  Johnson. "Jedenáct po sobě jdoucích obhajob titulu. Vytvořil jsem zcela nový chvat. Vyhrál jsem  všemi možnými způsoby,” doplnil Mighty Mouse. 

"A když jsem mohl přejít do jiné organizace, bojoval jsem s většími soupeři, s jinými pravidly, byl jsem schopen vyhrát světovou Grand Prix, což je turnajový styl, tři zápasy během jednoho roku, a pak se otočit a bojovat o pás. Vrátil jsem se, knokautoval jsem toho chlapa a pak jsem obhájil pás a po tom všem jsem šel na turnaj IBJJF v brazilském jiu-jitsu. A šel jsem tam a vyhrál jsem ho,” pokračoval v sebeprezentaci Johnson. Ten  se mimochodem naposledy objevil na akci ONE on Prime Video 10, kde úspěšně obhájil titul v muší váze vítězstvím rozhodnutím proti Adrianu Moraesovi v jejich trilogickém zápase. Jeho budoucnost v MMA je nicméně nejasná, protože utkáním s Johnsonem "Mighty Mouse" připustil, že to může být jeho poslední zápas v kariéře.

Nejčtenější z tématu