White: Chystáme superzápas, McGregor v něm nebude. Může počkat

Spekulace o návratu irského šampióna do oktagonu neutuchají, Dana White se nicméně snaží přesměrovat pozornost jinam.    

White: Chystáme superzápas, McGregor v něm nebude. Může počkat

Předpokládalo se, že se vrátí na výroční UFC300. Zřejmě se tak nestane. Spekulovalo se, že se utká s Michaelem Chandlerem. Není to jisté. Návrat ryšavé superhvězdy MMA Conora McGregora do ringu obestírají mlhy jak z irských vřesovišť. Šéf UFC Dana White nicméně jitří pozornost fandů jiným nespecifikovaným zápasem, který by měl mít přídomek “super.” "Právě teď o jednom mluvíme, objevil se před pár dny," uvedl White bez bližších specifikací v rozhovoru pro Full Send. "Nemůžu o tom mluvit, dokud se všichni nedohodnou. Ale byl by to zápas, který byste považovali za 'super', a netýkal by se  McGregora," dodal White.

Zatímco informace ohledně novinky zatím White poskytovat nechtěl, k očekávanému comebacku Conora McGregora se ve Full Send vyjádřil. “McGregor bude na sto procent v roce 2024 zápasit,” nechal se slyšet White s tím, že termín nebyl zatím určen. Bitva mezi McGregorem a Chandlerem se tak podle všeho znova odkládá, když poprvé se měla uskutečnit ve čtvrtém kvartálu letošního roku, plán byl nicméně posunut kvůli McGregorovu zpožděnému návratu do testovacího protokolu americké antidopingové agentury USADA.

Na začátku tohoto měsíce pak měl už poněkud frustrovaný McGregor v Saúdské Arábii říct MMA Junkie, že probíhají jednání o dubnovém návratu, což následně popřel jeho kouč John Kavanagh podle kterého byl termín posunut dál do léta. Podle Whitea jsou nicméně všichni v pohodě. "Dobrá věc pro chlapy, jako je Chandler - a víte, že se hodně mluví o s*ačkách ohledně platů bojovníků - je, že tihle chlapi nespěchají do zápasu můžou si počkat," prohlásil šéf UFC. S tím, že Jon Jones už je mimo rok a Michael Chandler i Conor McGregor si taky můžou dovolit vyčkávat.