Bojový pel-mel: Kráska VanZant se ještě jednou vrátí do ringu, McMahon je za prodej WWE v průšvihu

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Kráska VanZant se ještě jednou vrátí do ringu, McMahon je za prodej WWE v průšvihu

MMAMania: Ještě jeden zápas. Ale bez rukavic. Paige VanZant se rozhodla riskovat svou kariéru na OnlyFans a v příštím roce pravděpodobně podstoupíá ještě minimálně jeden zápas v BKFC. Tam má zatím negativní bilanci 0-2, tu si nicméně hodlá v roce 2024 zlepšit, přičemž její tým už vyjednává s BKFC. "Prostě nám řekli: 'Dejte nám datum, ale potřebujeme to vědět alespoň tři měsíce předem, aby se mohla připravit a chce být na tento zápas ve skvělé formě," komentoval jednání o zápase pro MMA Junkie prezident BKFC David Feldman.Devětadvacetiletá VanZant odešla z UFC rozešla po prohře v s Amandou Ribas v létě 2020, načež udělala kariéru na síti OnlyFans a s bojovými sporty nyní “flirtuje na vedlejší úvazek.”

Bloomberg: McMahon půjde před soud, měl upřednostnit UFC. Investoři žalují Vince McMahona kvůli "zmanipulovanému procesu prodeje" při fúzi WWE a UFC, když měl bývalý šéf WWE ignorovat lepší možnosti prodeje ve prospěch dohody s mateřskou společností UFC Endeavor. Podle žaloby McMahonova loutková správní rada dokázala posunout celý prodejní proces takovým způsobem, že tento zvýhodnil společnost Endeavor a naopak vyloučil ostatní zájemce. Na stole měly ležet další tři, finančně výhodnější nabídky, všechny ale podmiňovaly koupi odstavením právě McMahona popotahovaného za sexuální obtěžování, to nicméně McMahon odmítl připustit.

MMAFighting: Cyborg půjde na Pacheco. Podle zakladatele PFL Donna Davise se začíná rýsovat jeden z duelů spojené organizace PFL-Bellator, když šampionku Bellatoru Cris Cyborg by v pérové váze měla v dalším souboji vyzvat Larissa Pacheco a nikoli Kayla Harrison, jak se původně spekulovalo. O té se jako o soupeřce Cyborg mluvilo dlouho, podle Donna Davise nicméně dává větší smysl právě střetnutí Cyborg - Pacheco. S tím, že zápas Cyborg versus Harrison velmi pravděpodobně bude další na řadě. 

MMAJunkie: Goggins podle Rogana mohl Fergusonovi opravdu pomoci! Tony Ferguson vzbudil velkou kontroverzi svým kondičním tréninkem s bývalým příslušníkem americké námořní pěchoty Davidem Gogginsem. Ten měl uvést, že El Cucuy měl před zápasem s Paddym Pimblettem na UFC296 jako první absolvovat respektive dokázat přežít takzvaný “pekelný týden.” Za tuto přípravu Ferguson sklidil kritiku například od Daniela Cormiera, podle Rogana  Gogginsovo tlačení Fergusona na hranici možností by mohlo být prospěšné. "Existuje mnoho velmi rozporuplných názorů na to, zda by to pro něj bylo dobré, nebo špatné. Je jasné, že když spolu trénují, David se vůbec netrápí a Tony ano, takže co se týče vytrvalosti, určitě je co zlepšovat,” uvedl Rogan v nedávné epizodě pořadu "The Joe Rogan Experience.