Miller má zájem o další výročí: UFC ho (zřejmě) nechce, fandové se bouří

Nejen spekulacemi o Conoru McGregorovi je živen svět MMA. S výroční akcí se do světla reflektorů dostávají i zapomenutější jména.  

Miller má zájem o další výročí: UFC ho (zřejmě) nechce, fandové se bouří

Jen jeden, v tuto chvíli aktivní, zápasník zápasil na výročních UFC100 a UFC200. Čtyřicetiletý Jim Miller je jediným aktivním zápasníkem na soupisce, který bojoval na akci jak  v červenci 2009, tak v červenci 2016. A jak si fandové přejí jeho účast i v dubnu 2024, přítomnost jeho jména na kartě UFC Vegas84 jako soupeře Gabriela Beniteze do těchto plánů háže pomyslné vidle. A někteří tradicionalističtější fandové se na sociálních sítích bouří proti “nesentimentu” Dany Whitea. 

Anglický deník Sun citoval několik vybraných tvítů, které se na síti X objevili po   "Jim Miller musí být na kartě aby se zapsal se do historie jako jediný bojovník na UFC100, 200 a 300," napsal jeden z fanoušků.  "Jima Millera chceme na UFC300 vidět stejně tak, jako chceme vidět Dustina Poiriera, Justina Gaethjeho, Maxe Hollowaye apod," reagoval další.  "Ne, ne, Jim Miller si zaslouží místo na UFC300," ozval se třetí.

Čtyřicetiletý Miller je lídrem UFC v počtu zápasů, když jich má na kontě zatím 42 . V organizaci debutoval na UFC89 v říjnu 2008 a přes svou dlouhověkost v posledních letech sbírá vítězství, když aktuální jeho bilance činí 4-1 za poslední dva roky. A to  včetně červnového knockoutu Jesseho Butlera po pouhých třiadvaceti sekundách. Naplní se jeho sen stát se jediným - pokud se tedy v šokujícím comebacku nevrátí Brock Lesnar, o čemž se taky mezi části fanoušků spekuluje - zápasníkem který se zúčastnil všech prvních třech výročních večerů?