Vémola o blížící se O2 Aréně, utichajícím napětí i loučení s Véghem

Karlos Vémola je v plném tréninku, neboť už za měsíc se duelem se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem rozloučí s O2 Arénou. O blížícím se utkání i rozlučkou s Attilou Véghem se nyní rozpovídal. 

Vémola o blížící se O2 Aréně, utichajícím napětí i loučení s Véghem

Už 29. prosince se O2 Aréna rozloučí s Karlosem Vémolou. Terminátor se v ní střetne se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem v domluvené váze 88,5 kg a očekává se vyhrocená podívaná.

A to nejen s Pirátem, ale i s dalšími bojovníky, které s Vémolou pojí jistá historie. Součástí galavečeru totiž budou Patrik Kincl a Attila Végh, který navíc jako trenér Piráta bude v rohu soupeře.

"Chci s ním odvetu a chci ho porazit. A i proto nemůžu sám sebe přesvědčovat, že ho porazím a odveta dopadne dobře, pokud neporazím jeho studenta. Tím neříkám, že není nebezpečný. Určitě je šikovný a tvrdý, ale nemá to, co Attila," zhodnotil Vémola jedním dechem i svého prosincového soupeře.

"Pokud si s ním neporadím, nemůžu si myslet, že porazím Attilu. A do jeho hlavy se dostanu jen tím, že jeho kluka přejedu ve stylu," pokračoval v rozhovoru pro sport.cz.

Terminátor měl s Pirátem několik ostrých slovních výměn přes sociální sítě, spor ale v posledních měsících utichl. "Mezi námi už se toho za ty roky namluvilo hodně. Jsem ale zvědavý, co řekne po zápase. Nyní je to jedno, ani jednoho žádné řeči nijak nevykolejí. To je jeho nejsilnější stránka," má jasno Vémola.

Pro Krištofiče poté chystá mírnou změnu taktiky, jelikož právě Pirát v minulosti hovořil o tom, že lokty Terminátora jsou již rezavé a nefungují.

"Pro Piráta chystám speciální lokty. Tím, jak říkal, že nefungují, se mě malinko dotkl. Pokud se tak v tréninku nic zvláštního nestane, v O2 Aréně mu ukážu, že jsou stoprocentní," dodal Vémola.