Dan Hardy: Ngannou by si mohl troufnout i na Wildera! Na Francouze se mezitím stojí fronty

Záře okolo Francise Ngannoua po jeho oslnivém debutu v boxerském ringu neoslabuje. A živí spekulace, kdo bude jeho další soupeřem…  

Dan Hardy: Ngannou by si mohl troufnout i na Wildera! Na Francouze se mezitím stojí fronty

Doje, který zanechal francouzský bojovník v Saúdské Arábii, kde jen do značné míry kontroverzním rozhodnutím rozhodčích prohrál s Tysonem Furym (kterého navíc dokázal ve třetím kole z deseti poslat k zemi), se stále neomrzel. A “Predátorovi" se tak hrnou potenciální vyzyvatelé, kteří chtějí otestovat schopnosti nové desítky v žebříčku WBC. Zatím se všeobecně předpokládá, že odveta s "Cikánským králem" je na prvním místě Ngannouova seznamu, mnozí by nicméně Ngannoua raději viděli poměřit síly se jmény, jako jsou Deontay Wilder nebo Anthony Joshua.

A někteří experti se domnívají, že by Predátor s dalšími špičkovými jmény mohl mít dokonce daleko větší šance/lehčí práci než s Furym. "Tyson Fury je pro Ngannoua stylisticky asi nejtěžší," nabídl svou teorii v pořadu The MMA Hour s Arielem Helwanim třeba bývalý bojovník UFC a aktuální komentátor konkurenční PFL Dan Hardy. "Je vysoký, má skvělý pohyb v horní části těla, skvělou obranu. Když se pak podíváte na někoho, jako je Anthony Joshua nebo Joe Joyce, jsou trochu vzpřímenější, nemusí nutně přijímat údery tak dobře. Rozhodně se nedokážou tak dobře bránit jako Tyson Fury. Mám pocit, že Ngannou podstoupil nejtěžší zkoušku a osvědčil se. Takže dveře v boxu má rozhodně otevřené a řekněme, že tam postavíte někoho jako Deontaye Wildera. Máte dva nejhromotlučtější ranaře na planetě. Ale opět, stylisticky pro Ngannoua, ve hře Deontaye Wildera jsou díry,” myslí si Hardy. 

Na Ngannoua se mezi tím jako na nejzářivější kometu současnosti stojí v podstatě fronty. Jako zájemce o souboj se přihlásil ústy svého promotéra Eddieho Hearna třeba Anthony Joshua, zájem o bitvu v MMA ringu na předpokládané mezizastávce před dalším boxerským utkáním má zase šampion PFL Impa Kasanganay. Koho si Ngannou pro další řádek svého bojovnického životopisu nakonec vybere?