Navzájem si utíkají. Jak to je s Chandlerem a Alvarezem?

Eddie Alvarez stále doufá v potenciální trilogii se svým odvěkým rivalem Michaelem Chandlerem. Kde je potíž?

Navzájem si utíkají. Jak to je s Chandlerem a Alvarezem?

Dvojice bývalých několikanásobných šampionů Bellatoru v lehké váze poskytla světu smíšených bojových umění dva z nejpamátnějších zápasů, které kdy fanoušci bojových sportů viděli během jejich působení v této organizaci, nyní vlastněné PFL.

Alvarez a Chandler se rychle stali synonymem jeden pro druhého a střetli se po turnaji Bellatoru v lehké váze, kde si Chandler vybojoval titul jednomyslným rozhodnutím nad Patrickym "Pitbullem" Freirem. Výsledkem byl jeden z nejlepších zápasů všech dob, ne-li ten nejlepší.

Tehdy neporažený Chandler (8-0) se postaral o monstrózní rozruch a po chaotických prvních kolech ukončil Alvareze ve čtvrtém kole zadním škrcením. O dva roky později se setkali v odvetě, načež se Alvarezovi podařilo zvítězit děleným rozhodnutím a rozloučit se s promotérskou organizací UFC.

V posledně jmenované organizaci nikdy nebyli současně, ale předtím, než Chandler podepsal smlouvu, testovali současně volné vody, což Alvarezovi poskytlo nabídku na jejich trilogii, na kterou nikdy neodpověděl.

"Zajímá se o Conora McGregora. Poslední věc, kterou ten chlap chce udělat, je zápasit se mnou," řekl Alvarez o Chandlerovi. "Snažil jsem se s ním zápasit. Kamkoliv jdu já, on jde později.“

"Když jsme byli oba volní, zavolal jsem přímo Chandlerovi a nadhodil jsem mu myšlenku, že bychom spolu šli do toho a prodali náš třetí zápas všem promotérským společnostem a zjistili, kdo nám zaplatí nejvíc," pokračoval. "Myslím, že by to pro nás oba bylo nejvýhodnější. Souhlasil se mnou. Myslel si, že je to skvělý nápad. Už se mi nikdy neozval."

Sedmatřicetiletý Chandler v současné době trpělivě čeká na svůj očekávaný zápas s McGregorem. Shodou okolností je Alvarez posledním mužem, kterého McGregor porazil v lehké váze, když v listopadu 2016 v jejich souboji o titul UFC 205 zaznamenal technické knockouty ve druhém kole.

Mezitím se 39letý Alvarez připravuje na svůj druhý zápas v boxu, když se příští víkend utká v Salt Lake City na akci BKFC 56 s Mikem Perrym.