Další návrat? JayJaye to po roce táhne zpět

Jan Gottvald se loni rozloučil s OKTAGONEM zápasem po téměř třech letech. V Brně vyhrál, následně ale ukončil kariéru. V rozhovoru pro sport.cz ale nyní nevylučuje svůj návrat.

Další návrat? JayJaye to po roce táhne zpět

S profesionální kariérou zápasníka začal Jan Gottvald, znám pod svou přezdívkou JayJay, v červnu roku 2014. Tehdy v rámci Cage Fight 4 porazil na body Tomáše Dobrockého.

A právě výdrž velmi často přiváděla Gottvalda k výhrám. Během své kariéry jich posbíral deset, z toho o sedmi rozhodli až rozhodčí. Z aktuálně největších jmen OKTAGONU si JayJay poradil s Pavolem Langerem, v organizaci Ondřeje Novotného ale působil až od roku 2019.

v něm prožil dva rozdílné zápasy. Zatímco Mantase Zukauskase porazil na body, o tři měsíce později už v prvním kole padl s Henrique da Silvou. Od té chvíle až do loňského září kvůli zdravotním problémům nebojoval.

Vrátil se v Brně a Edilsona Franca po třech kolech na body udolal. Následně se ale přes sociální sítě s kariérou rozloučil. Nyní se ale zdá, že svůj konec přehodnotí. Alespoň tak to řekl v rozhovoru pro sport.cz.

"Musím říct, že mi to občas chybí. A na rovinu, aby si nějaký zápas ještě dám, rozleželo se mi to v hlavě. Plánuji to na příští rok, Ondra Novotný to ale zatím neví," uvedl Gottvald s tím, že do úvahy přichází jedině zápas v organizaci Oktagon, kde má zápasník stále platnou smlouvu.

"Jsem neustále v tempu a ten adrenalin mi chybí. Normální život mě tak nějak neuspokojuje, což jsem si tenhle rok uvědomil. Jak nejsem pod tlakem, tak jsem z toho takový špatný," doplnil ke svému návratu český ranař a v posledních letech také sparingový partner Jiřího Procházky.