Sugar O'Malley: Za rozjezdem mojí kariéry stojí Snoop Dogg

Cesty a hlavně odrazové můstky ke slávě v UFC mohou být různé. Americký bojovník Sean O'Malley má jeden velmi specifický.     

Sugar O'Malley: Za rozjezdem mojí kariéry stojí Snoop Dogg

Americký rapper Snoop Dogg stál podle Seana O'Malley jaké píše MMANews za rozjezdem jeho kariéry, když jako komentátor pomohl pomyslně nakopnout jeho cestu do nejvyšších pater UFC.  Bylo to v červenci 2017 v druhé sérii pořadu Dany Whitea Contender Series, kde Sean O'Malley knokautoval Alfreda Khashakyana v čase 4:14 prvního kola. A právě tuto akci komentoval právě Snoop Dogg a jeho kolega Urijah Faber..

Tomuto zdánlivě nepodstatnému faktoru pak aktuální šampion bantamové váhy UFC přičítá svůj rozlet ke hvězdám.  "Mělo to obrovský význam. Obrovský. Je šílené, jak se moje kariéra vyvíjela. To byl začátek toho šílenství. Snoop Dogg komentoval můj zápas v Contender Series, a když jsem toho týpka knokautoval, on asi třicetkrát zařval 'O'Malley'. To bylo šílené," smál se dnešní šampión při vzpomínaní, o které se podělil právě s MMANews.  S tím, že zápas měl zajímavou dohru. "Už si to ani nepamatuju, byl jsem tak sjetej. Byli jsme v přívěsu a oni si to pořád předávali. Vyšel jsem z přívěsu a byla tam spousta kamer. Hromada lidí kolem. Nekouřil jsem, asi tři nebo čtyři týdny, které vedly k zápasu. Prostě jsem dostal šílený knockout. Právě jsem podepsal smlouvu s UFC. Teď jsem kouřil se Snoopem, a když jsem odcházel z přívěsu, připadalo mi to jako ve filmu. To bylo šílené. Už si vůbec nepamatuju, o čem jsme se bavili," doplnil O'Malley.

O'Malley  se po srpnové výhře nad Aljamainem Sterlingem aktuálně připravuje na odvetu a obhajobu titulu proti Marlonu Verovi. Tento zápas je naplánován na 9. března 2024 na UFC299. A byl to právě Vera kdo uštědřil O'Malleymu v roce 2020 na UFC252 jeho jedinou prohru v oktagonu.