Přemožitelka Lucie Pudilové: Více si vydělám na sociálních sítích

Ailin Perez v sobotu porazila Lucii Pudilovou a připsala si druhou výhru v UFC. Za ni vyinkasovala 24 tisíc dolarů, ovšem v rozhovoru s Arielem Helwanim uvedla, že více si během krátké doby vydělala na jedné sociální síti.

Přemožitelka Lucie Pudilové: Více si vydělám na sociálních sítích

Ailin Perez zvládla škrcení od české zápasnice a na body nakonec zvítězila. V UFC si tak připsala své druhé vítězství v řadě, poprvé se dostala do kladné bilance a v kariéře zapsala již devátou výhru v kleci.

Zároveň si sobotním duelem v Las Vegas vydělala 24 tisíc dolarů, o něco málo více si ale během krátké chvíle přišla na sociální síti OnlyFans. Perez to prozradila v The MMA Hour, tedy show, kterou nám přináší kanadský sportovní novinář Ariel Helwani.

"Od čtvrtka do dnešního dne jsem si tam vydělala přes 30 tisíc dolarů. Využívám výhod OnlyFans, protože je to místo, kde si můžete vydělat. Za peníze, které jsem tam získala, jsem si už mohla koupit auto," prozradila v The MMA Hour.

"Jsem v UFC, protože miluji boj. Je to výzva, kterou jsem si v životě dala a bojuji v UFC, protože to miluji. Ale peníze vydělávám hlavně na OnlyFans. Doufám, že v budoucnu své číslo ještě znásobím," dodala Perez.

Ta také věří, že v bantamové váze brzy dostane nějakou větší příležitost. V budoucnu by si ráda zabojovala o titul, v příštím roce ale na UFC 297 bude sledovat titulový souboj mezi Raquel Pennington a Mavra Bueno Silva.