Bojový pel-mel: Aspinall zvažuje boxerský ring! Jak dobrý bojovník je Zuckerberg?

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Aspinall zvažuje boxerský ring! Jak dobrý bojovník je Zuckerberg?

LowKickMMA: Tom Aspinall hodlá zkusit box. Britský bojovník předvedl na UFC 295 nejlepší výkon své kariéry, když knokautoval Sergeje Pavloviche a získal tak prozatímní titul v těžké váze. Ten obvykle zajišťuje právo na střetnutí s úřadujícím šampionem, to však nebude Aspinallův případ a UFC chce pokračovat v původně plánovaném superzápase těžké váhy mezi současným králem divize Jonem Jonesem a Stipe Miocicem. Vítěz tohoto zápasu by se pak utkal s Aspinallem, aby sjednotil pozici šampióna. Což by vzhledem k rekonvalescenci Jona Jonese mohlo pro Aspinalla znamenat až dvanáctiměsíční pauzu. A tak se Brit nechal slyšet, že zvažuje svůj boxérský debut. Datum ani soupeře nicméně nenaznačil.

MMAMania: Přivýdělek pro UFC bojovnice zvaný OnlyFans? Yes, please. Po Paige VanZant se k profilu na platformě přihlásila i Ailin Perez. Ta o uplynulém víkendu  v Las Vegas porazila Lucii Pudilovou na UFC Vegas 82 a následně oslavila vítězství twerkováním v kleci, přičemž video se následně stalo virální. A promítlo se do příjmu Perez.  "Od minulého čtvrtka do teď to bylo přes 30 000 dolarů," prohlásila včera Perez v pořadu The MMA Hour s tím, že za výhru nd Pudilovou vydělala pouhých dvanáct tisíc. Sama pak uvedla, že MMA miluje, ale peníze vydělává na OnlyFans.

Sherdog: Jak dobrý bojovník je Mark Zuckerberg? Sparring Khai Wu měl příležitost trénovat se zakladatelem Facebooku a tvrdí, že jakkoliv se Zuckerberg v dohledné době zřejmě nedostane na vrchol MMA, Wu věří, že z něj může být solidní bojovník. ”Když se někdo tak úspěšný jako on, kdo se v jeho věku pustil do bojových umění,je to zvláštní. Ale on to bere velmi vážně," uvedl Wu během mediálního dne PFL. "Není to žádný trik. Není to jako divadýlko.”

MMAJunkie: MMA trenér Javier Mendez favorizuje bojovníky Bellatoru v šampionských zápasech proti PFL. Tato organizace tento týden oznámila oficiální převzetí Bellatoru  a její zakladatel a spolumajitel Donn Davis prozradil, že v roce 2024 plánuje uspořádat "megaakci" šampionů proti šampionům. Šéftrenér American Kickboxing Academy tvrdí, že kromě Kayly Harrison nemají šampioni PFL pozoruhodná jména. "Neznám je, nemůžu vám říct, kdo je jejich šampion. Jedinou osobností, co znám, je Kayla. Plus dvě nové akvizice v podobě Ngannoua a Jakea Paula. Ostatní nemají šanci,” prohlásil Mendez na svém Youtube kanále.

Nejčtenější z tématu