Hatton vysvětluje, proč by zápas Furyho s Ngannouem mohl být dobrou přípravou na souboj s Usykem

Ricky Hatton pro talkSPORT prozradil, že věří, že Tyson Fury může těžit ze svého nevýrazného výkonu proti Francisi Ngannouovi, až se utká s Oleksandrem Usykem. Proč?

Hatton vysvětluje, proč by zápas Furyho s Ngannouem mohl být dobrou přípravou na souboj s Usykem

"Myslím, že Tyson bude určitě mnohem lepší než minule. A určitě bude muset být, nepotřebuje, abych mu to říkal, ale myslím, že bude,“ začal svůj komentář. 

"V posledním zápase si myslím, že toho chlapa prostě vzal – i když to bylo monstrum – trochu na lehkou váhu. Myslím, že mohl přijít v trochu lepší formě, než jakou předvedl. Jel jsem na ten zápas do Saúdské Arábie a byla to neskutečná událost – myslím, že Tyson zapomněl, proč tam byl,“ zpochybnil trochu Furyho motivaci.

Pak svou myšlenu ještě rozvedl.

"Zapomněl, kvůli čemu tam byl! Byla to taková příležitost a on bojoval s bojovníkem UFC, který ještě v životě neměl boxerský zápas, a myslím, že to všechno bral trochu na lehkou váhu,“ kroutil hlavou.

Hatton pak vysvětlil, proč si myslí, že by to nakonec mohlo mít na Furyho pozitivní dopad a účinně na něj působit jako budíček před velkým zápasem.

"Pravděpodobně to nebude tak špatné," pokračoval. "Pravděpodobně je to to, co chcete před zápasem s Usykem, protože bude vědět: 'Musím se kopnout do prdele, nemůžu už předvádět takové výkony. Na ten zápas s Usykem bude připravený, a bude muset být, protože tohohle chlápka porazí jen ten nejlepší Tyson Fury."