UFC300? Brendan Schaub věří v hlavní duel McGregor - Chandler. Plus comeback GSP

Výroční UFC300 se blíží, jakékoliv konkrétní informace nejsou dostupné. Bojovníci i Dana White mlží. A spekulace se množí.     

UFC300? Brendan Schaub věří v hlavní duel McGregor - Chandler. Plus comeback GSP

Vrátí se The Notorious do ringu na “výroční” UFC300? Jednou ano, jednou ne. Tato akce má být pro propagaci MMA obrovskou událostí, ohledně možného programu nicméně zatím nebylo nic oznámeno. Jak píše Sports Illustrated, mnozí spekulují, že by se na kartě mohl objevit zápas Conor McGregor vs. Michael Chandler, šéf UFC Dana White nicméně nedávno novinářům sdělil, že comeback McGregora je pravděpodobnější až v létě 2024. Podle insidera Brendana Schauba se nicméně jedná o zastírací manévr. A McGregora se na “třístovce” fandové dočkají. 

"Mám malou konspiraci," prohlásil Schaub v podcastu MMA Knockout. "Když se podíváte na rozložení sil, tak většina velkých jmen má naplánovaný zápas nedlouho před UFC 300. Všichni jsou na tom stejně. Takže si myslím, že na UFC 300 dostaneme Conor McGregor-Chandler, a pak si také myslím, a k tomu jako dezert - a tady zopakuju, že nemám žádné interní zdroje, nic jsem si u toho neověřoval, ale prostě to tak v mých očích  vypadá - dostaneme Georgese St-Pierra  proti Nicku Diazovi," doplnil Schaub.

Schaub, který v minulosti v UFC bojoval v těžké váze, svou teorii podpořil spekulací, podle které vysloužilí bojovníci obvykle nejsou příliš aktivní na sociálních sítích. A podle Schauba Georges St-Pierre alias GSP v poslední době vytváří mnohem více obsahu na sociálních sítích. "Měl grappovat 15. prosince, z této karty ho stáhli," rozjel v MMA Knockout Schaub svou druhou teorii. "Teď to jen komentuje. Takže je ve formě, myslím, že ho stáhli, a myslím, že zůstává ve formě, aby se objevil na UFC 300. Nemám žádný důvod si to myslet, kromě toho, že tady prostě sčítám indicie." Jak tedy bude UFC300 programově vypadat?