Šéf PFL odhalil datum debutu Jakea Paula! Zároveň nabídl Diazovi 15 milionů dolarů za odvetu

Podle předsedy Professional Fighters League [PFL] Donna Davise bude Jake Paul debutovat v organizaci nejpozději do konce roku 2024. S kým to ale bude?

Šéf PFL odhalil datum debutu Jakea Paula! Zároveň nabídl Diazovi 15 milionů dolarů za odvetu

YouTuber, který se stal boxerem, podepsal začátkem letošního roku smlouvu na zápasy podle pravidel MMA, ale od té doby se upíná k tomu, aby se stal světovým šampionem ve čtvercovém kruhu.

Paul bude pokračovat ve své boxerské kariéře, když se 15. prosince v Caribe Royale Resort v Orlandu na Floridě utká s málo známým americkým profesionálem Andre Augustem, který má bilanci 10-1-1.

Potenciální zápasy s Tommym Furym a KSI se zřejmě chystají na později, i když Davis trvá na tom, že šestadvacetiletý Paul v současné době trénuje, aby změnil sport.

Muž, který nedávno sloučil svou organizaci s Bellatorem, očekává, že Paul bude v MMA za jeho společnost debutovat během posledních měsíců příštího roku proti zatím nejmenovanému soupeři.

"S tím počítáme dlouhodobě," řekl Davis. "Aby byl podle svých měřítek dobrý pro legitimní zápas v MMA, potřebuje rok na přípravu.“

Paul se netají tím, s kým se chce utkat ve svém prvním zápase v MMA. 'Problémové dítě' začátkem letošního roku porazilo v boxu legendu UFC Natea Diaze a hned poté volal po odvetě podle jiných pravidel.

Dlouholetý soupeř Conora McGregora se od zápasu s Paulem v PFL opakovaně distancoval, přestože mu byla přislíbena odměna ve výši 10 milionů dolarů.

Davis se však zápasu Paul vs. Diaz 2 nevzdává a nyní zvýšil nabídku na 15 milionů dolarů, což bude nejvyšší výplata, jakou během své kariéry, v níž absolvoval 35 zápasů, obdržel.

Dodal: "Nabízíme mu více peněz než ostatní, protože to je známka respektu. Tady je 15 milionů dolarů, tady je Jake, máme veškerou infrastrukturu a snadno se s námi spolupracuje. Tohle nejde nepřijmout.“

Diaz na Davisův nový návrh zatím nereagoval, ale vzhledem k tomu, že do Paulova debutu v MMA zbývá ještě rok, mají oba muži spoustu času na to, aby se dohodli.

Pokud se nedohodnou, Dillon Danis je volný a čeká v záloze, aby si vyřídil účty s Jakem poté, co se nedávno potkal v ringu s jeho bratrem Loganem Paulem.

Nejčtenější z tématu