Před rokem jsem spal v autě, teď bojuju o milion dolarů, říká Kasanganay

Hvězda PFL Impa Kasanganay se tento pátek utká s Joshem Silveirou o 1 milion dolarů, ale ještě před rokem spal v autě po sérii nešťastných událostí ve svém životě. I tak funguje život fightera.

Před rokem jsem spal v autě, teď bojuju o milion dolarů, říká Kasanganay

Tento pátek se pro Kasanganaye uzavře kruh, když se ve finále PFL v lehké váze ve Washingtonu utká s Joshem Silveirou. Kasanganay se před rokem ocitl v krizi, když firma, kterou vlastní, přišla o spoustu peněz a zápasy se mu nedařily, přičemž ho smůla dovedla až k tomu, že přespával v autě.

Kasangany odmítl, aby ho ostatní za toto rozhodnutí litovali, a dokonce popsal kapky deště dopadající v noci na střechu jeho auta jako klidné. "Věděl jsem, že abych se dostal tam, kam jsem chtěl, a vyhrál ten titul, bylo to nutné udělat. Prostě jsem se probudil, šel do posilovny, abych si vyčistil zuby a osprchoval se, a pak jsem pokračoval ve svém dni. Nikomu jsem o tom neříkal, nechtěl jsem o tom psát, aby mě lidé litovali," řekl pro Mirror.

"Nikdy jsem nemusel cestovat do posilovny, protože jsem se schovával na parkovišti na druhé straně, takže jsem se nechtěl starat o benzín. Takhle to bylo asi půl roku a měl jsem rutinu, objednával jsem si donášku jídla a občas jsem si zašel do obchodu s potravinami. Všechny základní věci jsem měl sbalené, měl jsem všechno, co jsem potřeboval,“ popisoval.

Kasanganay nedovolil, aby mu situace se spánkem zhoršila jeho zápasnickou kariéru, a zajistil, aby byl ve své tělocvičně KillCliff FC vždy první, kdo ráno projde dveřmi. Bojovníkova píle se vyplatila, protože jeho osobní trenérská firma v současnosti vzkvétá a nyní vlastní dům v Deerfield Beach na Floridě.

"Atmosféra a klid, které jsem měl v autě, jsou stejné, jaké budu mít v domě za několik milionů dolarů. Nikdy jsem se nedefinoval ze spaní v tom autě, jen jsem věděl, že je to náraz na cestě stát se nejlepší verzí sebe sama. Bylo super si to uvědomit a jsem za všechno vděčný," dodal Kasanganay.

Kasanganay připustil, že výhra 1 milionu dolarů by byla třešničkou na dortu, ale odmítl se na zápas dívat jako na okamžik, který bude rozhodovat o směřování života. "I kdybyste mi vzali všechno, pořád vím, kdo jsem. Každý váš zápas je vždycky ten největší. Vždycky se najde způsob, jak ho lidé udělají lepším, než jaký je. Nikdy se na zápas nedívám jako 'Tohle je ten největší',“ zakončil.

Nejčtenější z tématu