Rematch Furyho s Ngannouem? Podle Furyho promotéra velmi pravděpodobné

Bojovník MMA Francis Ngannou šokoval svět bojových umění, když na konci října svedl velmi vyrovnaný souboj v boxerském ringu s hvězdou těžké váhy Tysonem Furym.    

Rematch Furyho s Ngannouem? Podle Furyho promotéra velmi pravděpodobné

Fury versus Ngannou podruhé? Všeobecný buzz, který vyvolal měsíc starý zápas, tuto teorii podporuje. A nyní byla i poprvé potvrzena i z těch nejpovolanějších úst. "Myslím, že je tu velká šance, že k tomu dojde. Já ano," konstatoval v pondělí v pořadu The MMA Hour Furyho promotér Frank Warren. "Nevím, jestli to bude hned další Furyho zápas. Nechceme skákat příliš dopředu. Nejdřív se zbavíme Usyka a pak uvidíme, kam se posuneme. Ale myslím si, že k tomu dojde,” dodal Warren.

Jak shrnuje web MMA Fighting, sedmatřicetiletý Ngannou v Rijádu ohromil svět sportu, když při svém profesionálním boxerském debutu  úspěšně čelil Furymu, ve třetím kole jej dokonce poslal na zem a nakonec prohrál rozhodnutím rozhodčích, které svět bojových sportů - pokud to diplomaticky shrneme - označil jako kontroverzní. Ngannouv výkon lze bezpochyby označit za jeden z nejvíc šokujících a pozoruhodných sportovních výkonů roku 2023 a sám Ngannou byl od té doby, po jediném boxerském zápase, oficiálně zařazen na 10. místo aktualizovaného žebříčku WBC těžké váhy.

Přičemž celý boxerský svět se táže, kdy a jak bude ve své “nové kariéře” pokračovat. “Tyson mi řekl, že chce odvetu, a já vím, že ji chce i Ngannou” dodal Warren, který uvedl, že předpokládal, že Ngannou bude těžší výzvou, než většina fanoušků a odborníků předpokládala, ale i on byl překvapen, jak soutěživým se zápas stal. "Nebyl k dispozici žádný videozáznam, na který bychom se mohli podívat, jak Ngannou bojuje v ringu. Jediné, na co jste se na něj mohli podívat, byly zápasy v MMA. A když jsem se na to podíval, viděl jsem ho jako tvrdého chlapa," zakončil svou promluvu Warren.