Dustin Poirier vítá zápas s Conorem McGregorem: Jednou provždy bych ho umlčel

Dustin Poirier by se rád pustil do ohromujícího čtvrtého zápasu s dlouholetým nepřítelem, bývalým šampionem dvou divizí Conorem McGregorem. Tvrdí, že by rozhodně přijal příležitost pokusit se bijce z Dublinu jednou provždy umlčet. 

Dustin Poirier vítá zápas s Conorem McGregorem: Jednou provždy bych ho umlčel

Poirier, bývalý prozatímní držitel titulu v lehké váze a současný uchazeč číslo tři v žebříčku, se naposledy představil na UFC 291 v červenci v Salt Lake City v Utahu, kde utrpěl masivní porážku vysokým kopem ve druhém kole s Justinem Gaethjem, bývalým šampionem, v symbolické odvetě zápasu o titul BMF této dvojice.

McGregor, který byl od července 2021, kdy prohrál s Poirierem, rodákem z Lafayette, v posledním zápase trilogie, odstaven na vedlejší kolej, utrpěl na UFC 264 zlomeninu levé holenní a lýtkové kosti a v prvním kole prohrál TKO zastaveným lékařem.

A když se McGregor, který po UFC 264 vyzval k okamžitému střetu s Louisianem, zabýval vyhlídkou na čtvrtý zápas s Poirierem před očekávaným návratem do UFC v roce 2024, prohlásil, že čtvrtý zápas je mezi nimi nutností.

 V reakci na McGregorovy komentáře Poirier prohlásil, že pokud by byl osloven s nabídkou na čtvrtý zápas s pětatřicetiletým McGregorem, pravděpodobně by ji přijal. "Pravděpodobně bych řekl ano – pokusil bych se ho umlčet jednou provždy," řekl Dustin Poirier televizi ESPN. "Ale i kdybych mu dal další facku, stejně si bude dál kecat to svoje. Takže uvidíme. Je to mezi ním a (Michaelem) Chandlerem oficiální? Nevím, jak jsou na tom,“ přiznal. "Ale byl by to velký zápas," dodal Poirier. "Mám proti němu bilanci 2-1, žádný důvod k tomu zápasu nevidím, ale byl by to obrovský zápas."