Co dál s Bellatorem? Tvář organizace A.J. McKee to vidí následovně…

V pátek vybojoval 22. zápas v MMA, 22. zápas pod značkou Bellatoru. Pokud se někdo dá označit za tvář této organizace, je to A.J. Mc Kee.


Co dál s Bellatorem? Tvář organizace A.J. McKee to vidí následovně…

Ještě nikdy nebojoval pod nikým jiným. Sám přiznává, že Bellator se do značné míry stal součástí jeho identity. I prezident Bellatoru Scott Coker jej dlouhodobě chválí a dává za příklad. Teď A.J. McKee bojovník v kategorii do sedmdesáti kilogramů zvažuje co dál. Téměř devět let po McKeeho debutu se totiž Bellator blíží k možnému konci. V podobě prodeje nebo sloučení s jinou organizaci. Nejpravděpodobněji s PFL a páteční večer ve Wintrust Areně byla pravděpodobně labutí písní této značky. 

"Všechno, na čem jsem stavěl, všechno, co znám, jsem získal díky Bellatoru," prohlásil McKee na tiskové konferenci citované webem MMA Junkie. "Tohle je můj domov. Je smutné vidět, že to odchází. Ale zároveň je to pro mě v tuto chvíli jenom obchod. Bellator je pro mě jako domov. Všichni tady, celá organizace, zaměstnanci jsou strašně fajn. Každý mi vychází vstříc. Když vidím, že celý tento rodinný formát mizet, jsem trochu smutný. Ale dám jednu nohu před druhou a půjdu dál. Tahle cesta se nezastaví. Bude jen pokračovat dál a dál a dál," dodal McKee.

Pokud Bellator oznámí další akce a boje v jeho váhové kategorii bude pokračovat, McKee chce jít do boje o titul protože šampion Usman Nurmagomedov měl nedávno pozitivní test na doping. Pokud se na druhou stranu opravdu ukáže, že ztráta spolupráce s televizní stanicí Showtime je pro Bellator konečná, plánuje McKee zamířit tam, kde mu nabídnou možnost bojovat o nejvyšší pocty. "Soustředím se na práci, kterou mám před sebou. O to mi vždycky šlo především. Jít tam a dokázat, že jsem v tomhle nejlepší,” docitovala McKeeho MMA Junkie.