Dalším soupeřem Aspinalla by měl být Američan Miocic

Dvaatřicetiletý Tom Aspinall v sobotu po devětašedesáti sekundách zničil Sergeje Pavloviče a získal prozatímní titul v těžké váze. V příštím roce by rád vyzval legendu UFC Jona Jonese, ještě předtím ale hodlá absolvovat jeden duel.

Dalším soupeřem Aspinalla by měl být Američan Miocic

V rozhovoru pro SkySports Aspinall přiznal, že jeho největší výzvou je jednoznačně Jon Jones. Ten se ale stále léčí po natržení prsní šlachy a proto by ještě předtím rád vyzval jiného bojovníka, a to konkrétně Američana Stipeho Miocice.

"Jones je momentálně mimo hru, asi celý příští rok. Takže mezitím bych se rád utkal s ním. Původně s ním měl bojovat Jones, takže myslím, že nyní jsem na řadě já," zmínil Aspinall pro SkySports.

Generální ředitel UFC Dana White ovšem nedávno zmínil, že nejprve by proti sobě měli bojovat Miocic a Jones. "To je boj, který diváci chtějí. Je to ten, který dává smysl a který by se měl odehrát jako první. Uvidíme ale, co se stane," řekl po vítězném klání Aspinalla White.

"Více lidí bude určitě zajímat můj souboj s Jonesem než s Miocicem, kterému je jednačtyřicet. Já si nyní musím užívat, že je o mě zájem a že jsem pro diváky atraktivnější," pokračoval Angličan.

"Momentálně jsem jedním z nejlepších v UFC a můžu ukončit kohokoliv na této planetě, včetně Jonese. Jsem mnohem nebezpečnější a mám toho hodně co nabídnout. Věřím, že to, co jsem předvedl proti Pavlovičovi, můžu udělat komukoliv," dodal rodák ze Salfordu.