Notorious stále věří ve čtvrtý zápas s Dustinem Poirierem. Je to nutnost, tvrdí McGregor

Dvě prohry s Američanem dva roky nazpět nedávají Irovi zjevně spát! Na UFC300 nicméně k jejich rematchi zjevně nedojde.  

Notorious stále věří ve čtvrtý zápas s Dustinem Poirierem. Je to nutnost, tvrdí McGregor

Conor McGregor stále podle informací webu BJPenn vyhlíží čtvrtý zápas s Dustinem Poirierem, s tím, že podle něj se jedná o nutnost pro celou UFC. 'The Notorious' v současné době čeká na svůj další zápas, když podle posledních zpráv nevyšel jeho plánovaný návrat na výroční UFC300 kde se Whiteovi podle všeho nehodil na kartu. Jakkoliv sám měl podle dostupných informací o comeback na téhle akci zájem. 

McGregor je od posledního dílu trilogie s Dustinem Poirierem v červenci 2021 byl mimo klec, když si v tomto zápase zlomil nohu. Kvůli tomuto zranění a následnému odchodu z antidopingového testovacího programu USADA má od té doby pauzu, která se příští měsíc zaokrouhlí na třicet měsíců. V současnosti se nicméně předpokládá, že Conor McGregor se někdy v příštím roce utká s Michaelem Chandlerem. Tento souboj s "Železným Mikem" sice podle BJPenn nebyl ještě oficiálně oznámen, v kuloárech se o něm má hovořit jako o hotové věci. 

Ale hlavní jméno, o které má McGregor zájem je Poirier. "Buďme realisté, je to nutnost. Nedokončeno," napsal McGregor na začátku týdne v mezitím smazaném tweetu v reakci na otázku jednoho z fanoušků, zda bude s Poirierem znovu bojovat.  'The Diamond' mezitím podle všeho směřuje k účasti na výroční kartě v dubnu příštího roku aby uzavřel trilogii s Justinem Gaethjem. Pokud si však Dustin Poirier svůj záměr boje s "The Highlight" rozmyslí, má připravenou výzvu od Conora McGregora.