Dana White po triumfu Aspinalla držel půst. Jak dopadl?

Šéf UFC Dana White se po sobotním UFC 295 pustil do půstu, který trval dlouhých 86 hodin. Podle zveřejněných fotografií a videí je ale zřejmé, že přinesl své výsledky. 

Dana White po triumfu Aspinalla držel půst. Jak dopadl?

Prezident organizace UFC Dana White se po sobotním galavečeru UFC 295 rozhodl pro půst. A po šestaosmdesáti hodinách, během kterých vynechal jakékoliv jídlo, je vidět výrazná změna.

Whiteovi bylo v minulosti řečeno, že před sebou má pouhých deset let života. Proto změnil svůj životní styl a začal spolupracovat se zdravotním analytikem Garym Breckamem. Během tohoto půstu čtyřiapadesátiletý rodák z Manchesteru v Connecticutu pil pouze vodu s elektrolyty a dvakrát denně konzumoval vývar z kostí.

"Právě jsem dokončil vodní půst trvající 86 hodin a cítím se neuvěřitelně! Samozřejmě nejsem lékař, ale odborníci mi řekli, že právě tento půst může výrazně snížit riziko rakoviny, alzheimera či dalších nemocí," napsal White na svůj Instagram a připojil i video.

"Udělejte si vlastní průzkum a promluvte si se svými lékaři, jak se k dané situaci vyjadřují. Ale já to mohu jen a jen doporučit," dodal White. Ten podobný půst využil spíše jako prevenci, než aby získal sixpack či něco podobného.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite)