Bojový pel-mel: Hill nechce aby jeho souboj s Pereirou soudcoval Goddard, Jake Paul se vysmívá Diazovi

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Hill nechce aby jeho souboj s Pereirou soudcoval Goddard, Jake Paul se vysmívá Diazovi

MMAMania: Goddarda rozhodně ne. Až se "Sweet Dreams" Jamahal Hill vrátí do akce, měl by dostat okamžitě titulovou šanci. A v tuto chvíli rozhodně nechce, aby součástí tohoto zápasu byl Marc Goddard. Hill, který v tuto chvíli léčí natrženou achilovku by měl v momentu vyléčení podle příslibu Dany Whitea hned dostat šanci bojovat o titul ve váze do 93 kilogramů. Ten aktuálně drží po výhře nad Procházkou Alex Pereira. A Hill už si vymiňuje, že v zápase proti Brazilci nebude jakkoliv figurovat Marc Goddard, který podle mnohých “předčasně” ukončil ve prospěch Pereiry zápas právě s Procházkou. A Hill doplnil, že od něj v poslední době viděl až příliš mnoho hraničních rozhodnutí.

Bloody Elbow: Čína nebude, návrat UFC do Šanghaje zrušen. A čínská metropole tak v prosinci přijde o zápasy UFC. Když UFC naposledy pořádala akci v Číně, Zhang Weili se zapsala do historie, když se v srpnu 2019 stala první šampionkou z nejlidnatější země planety a v hlavním zápase UFC Shenzhen knokautovala Jessicu Andrade, přičemž získala titul za pouhých 42 sekund. UFC nedávno zveřejnila, že na začátku prosince se v Číně mělo pod její hlavičkou bojovat znovu, nakonec nicméně byly čtyři finálové zápasy druhé sezóny Road to UFC v muší, bantamové, pérové a lehké váze přeloženy do Las Vegas. Důvod UFC neuvedla. 

MMAJunkie: Jake Paul je rozhodnut získat pás mistra světa v boxu, zároveň je ale připraven přesunout svou pozornost do MMA, když se ozve PFL. Paul má sice naplánovaný boj v půli prosince s Andre Augustem na osm kol v Caribe Royale Resort v Orlandu na Floridě, když zápas je hlavním bodem programu MVP's Most Valuable Prospects IV, slovní přestřelky mezi Paulem a jeho posledním soupeřem Natem Diazem nadále pokračují. Diaz se domáhá odvety. "Nevím co chtějí, myslím, že se jenom doprošují," řekl Paul pro MMA Junkie. "Asi jsou dost zoufalí. Chtějí vydělat peníze, ale ve skutečnosti nechtějí, aby se něco stalo. Jsme připraveni. MMA, konec roku 2024, deset milionů dolarů. Ale Diaz se bojí,” myslí si Paul.

BJPenn: Trashtalk ostrých dam startuje aneb na UFC 297 se Mayra Bueno Silva a Raquel Pennington utkají o titul šampionky UFC v bantamové váze, což se velmi nelíbí bývalé šampiónce Julianně Peno, která volá po další své šanci, kterou mimochodem promarnila v souboji s Amanda Nunes. Na její kritiku nadcházejícího zápasu nyní ostře zareagovala Bueno Silva "Hej, Julianno, já tě zabiju. Podívejte, ta holka si myslí, že je šampionka, ale není," citoval Silvu BJPenn. "Může jí někdo připomenou, že poslední zápas Nunes prohrála? Když měla příležitost, utekla před Amandou. Jestli znáte tu hračku, která vypadá jako kuře a kdáká, když ji zmáčknete, tak Julianna je taková. Julianna jenom kdáká. Není to žádná velká bojovnice. Utíká před každou příležitostí. Je to hlučná slepice," prohlásila Bueno Silva.