Bojový pel-mel: Ngannou desítkou světové těžké váhy a proč podle Stricklanda vydělává VanZant víc na OnlyFans než v ringu

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Ngannou desítkou světové těžké váhy a proč podle Stricklanda vydělává VanZant víc na OnlyFans než v ringu

MMAMania: WBC dnes odhalila, že její Rada guvernérů odsouhlasila, že bývalý šampion UFC ve váze do 120 kilo Francis Ngannou bude v oficiálním žebříčku - který bude zveřejněn koncem tohoto týdne - na 10. místě v těžké váze. Sedmatřicetiletý Ngannou překvapil svět bojových sportů svým průlomovým výkonem proti úřadujícímu šampionovi organizace WBC Tysonu Furymu v desetikolovém exhibičním zápase minulý měsíc v Rijádu. Ngannou si připsal knockdown "Cikánského krále" a řadě diváků se zdálo, že byl v zápase lepší, rozhodčí nicméně byli jiného názoru a za vítěze označili Furyho. 

MMAFighting: Jamahal Hill nepochybuje o tom, že se stane znovu šampionem ve své divizi, když se musel po zranění vzdát titulu ve prospěch vítěze utkání mezi Alexem Pereirou a Jiřím Procházkou. Ten v sobotu v Madison Square Garden ovládl Pereira, čímž se stal rekordmanem jako nejrychlejší bojovník, který dosáhl statusu šampiona dvou divizí, a to v pouhých sedmi zápasech v UFC. Přestože Hill od roku 2019, kdy získal smlouvu prostřednictvím Contender Series Dany Whitea, předvádí sám působivé výkony, podle prvních kurzů je v případném souboji s Pereirou považován za outsidera. "Zapamatujte si má slova. Nemám s ním jít na zem, nemám v plánu s ním zápasit. Mám v plánu tam jít a sestřelit ho. Jsem skutečně nejlepší. Proto říkám, že jsem král," prohlásil Hill na svém Youtube kanálu.

Bloody Elbow: Šampion UFC Sean Strickland poměrně sexisticky vysvětlil Paige VanZant, proč je tato zápasnice minimálně finančně úspěšnější na OnlyFans než v UFC. VanZant totiž minulý týden uvedla, že na OnlyFans vydělala "za 24 hodin více peněz" než za celou svou zápasnickou kariéru. Šampion ve střední váze Sean Strickland se s VanZant nemazal a na Twitteru napsal: "Pojďme se na to podívat. 1. Podepsali tě, protože jsi sexy. 2. Ženská mma je trapná. 3. Muži zaplatí víc, aby tě viděli nahou, než aby se dívali, jak bojuješ." 

Fresno Bee: Bývalý boxerský šampion v těžké váze Deontay Wilder byl v úterý nad ránem v Los Angeles zatčen pro podezření ze nelegálního držení zbraně. Podle zpráv z několika médií policie zastavila Wilderův Rolls-Royce kvůli nelegálně zatmaveným oknům a zakryté poznávací značce. Policisté auto prohledali poté, co ucítili marihuanu a následně objevili ve voze pistoli ráže devíti milimetrů. Sedmatřicetiletý Wilder byl zadržen a následně propuštěn po zaplacení kauce ve výši 35 000 dolarů. Podle novinářů nicméně nebylo vzneseno žádné oficiální obvinění. Wilder následně na Twitteru napsal: "Raději budu v bezpečí, než abych litoval. Konec"

BJPenn: Internetový troll světa MMA Dillon Danis oznámil odchod do zápasnického důchodu. Danis se k bojovým sportům vrátil v říjnu, kdy při svém boxerském debutu prohrál s Loganem Paulem, což byl jeho první zápas od června 2019. Po prohře s Paulem přesně o měsíc později na sociálních sítích oznámil, že končí se zápasením. "Se zápasením jsem skončil. Jsem v důchodu. Mám vás všechny rád," napsal Danis. To, co Dillon Danis říká, je samozřejmě třeba brát s rezervou, protože není jisté, zda je v důchodu, nebo to dělá jen pro získání pozornosti.