Ještě jeden návrat k Procházkovi. Tentokrát se vyjádřil jeho trenér

Ještě minimálně jednou se ohlédneme za vystoupením Jiřího Procházky. K jeho porážce ve druhém kole s Alexem Pereirou se tentokrát vyjádřil trenér českého bijce Martin Karaivanov. 

Ještě jeden návrat k Procházkovi. Tentokrát se vyjádřil jeho trenér

Stále se objevují názory, že rozhodčí Marc Goddard ukončil duel až příliš rychle. Podobně se vyjadřovali Viktor Pešta či Ondřej Novotný a veskrze stejný názor má také jeden z trenérů Jiřího Procházky Martin Karaivanov.

Ten se o něj podělil v rozhovoru pro sport.cz a neskrýval rozčarování. "Spokojený rozhodně nejsem, nebudu lhát. Za mě bylo to zastavení zápasu předčasné, hranice pouštění by se měly při titulovém zápasu posunout trochu dál. Rychlost ukončení byla na úrovni IMMAFU či amatérské ligy," soudí Karaivanov, podle kterého měl Procházka duel rozehrán poměrně dobře.

"První kolo jsme asi těsně vyhráli, nebylo nejlepší, ale ani nejhorší. V tom druhém přesně říci nedokážu, ale možná bylo lehce pro nás. Pak to ale přišlo. Samozřejmě byl krátce mimo, ale to bylo po těch loktech. Ty ho trochu vyřadily, ale na zemi se probral a chtěl být aktivní. Nebyl vyplý tolik, že by měl být konec," opakoval jeden z trenérů někdejšího šampiona polotěžké váhy.

Dle Karaivanova naopak neměly zásadní vliv tvrdé calfkicky, které mohly Procházku ovlivnit a o kterých mluvila také hlavní tvář OKTAGONU, Ondřej Novotný.

"Má je vynikající, ale v okamžiku toho jednoho pádu to byla shoda okolností. Jiří špatně stál a zrovna to vyšlo i do pohybu, kdy ho kop roztočil. Kopy určitě cítit byly, ale pro zápas to žádnou větší roli nemělo," má jasno zakladatel JETSAAM GYMU.

Procházka aktuálně žádný zápas domluvený nemá a podle Karaivanova se nyní řeší spíše zdravotní stav než termín dalšího klání. Konec osmizápasové série s výhrou ale Procházku nezastaví. "Někdy je ta facka třeba. Sedneme si, změníme několik věcí a začneme znovu makat," dodal s tím, že cílem je opět vybojovat titulový zápas.