Jones nezapomněl vyzdvihnout Aspinalla. Dojde ke vzájemnému střetu?

Angličan Tom Aspinall knockoutoval ruského zápasníka Sergeje Pavloviče, stal se prozatímním šampionem těžké váhy a řekl si o svůj vysněný duel s Jonem Jonesem.

Jones nezapomněl vyzdvihnout Aspinalla. Dojde ke vzájemnému střetu?

Tom Aspinall nevstupoval do boje s ruským zápasníkem Sergejem Pavlovičem jako favorit, tím nebyl ani dle sázkových kanceláří. Přesto Pavloviče rozmetal na kusy už po necelých dvou minutách.

Pravým hákem jej poslal k zemi a několika údery na zemi donutil rozhodčího utkání ukončit. Aspinall získal prozatímní titul v těžké váze a stal se teprve třetím Angličanem, který něco takového dokázal.

Nyní by si ale rád splnil svůj sen, kterým je titulový zápas s Jonem Jonesem, tedy s legendou UFC. Ten mu po střetnutí prostřednictvím sociálních sítí pogratuloval. "Tome, gratuluji k dočasnému mistrovskému pásu v těžké váze! To byl úžasný výkon," napsal si Jones na svůj Twitter.

O této zprávě se Aspinall doslechl během tiskové konference a na ní opět potvrdil svou touhu po vzájemném klání. "Viděl jsem Jona, jak o mně hovoří hezky na svém podcastu. Je to milé. Samozřejmě je vždy příjemné slyšet o sobě hezké věci, ale od někoho, ke komu masivně vzhlížím, je to ještě víc," řekl třicetiletý rodák z anglického Salfordu.

"Děkuji, Jone! Jen mi dej příležitost, Jone. Rád bych dostal svůj vysněný zápas. Proč ne? Právě teď jsem dosáhl jednoho svého snu. Nyní chci svůj vysněný boj," doplnil Aspinall. Dočká se, třeba už v příštím roce?