Trump i Peaky Blinder. Kdo všechno se přišel podívat do Madison Square Garden na UFC 295?

Ač stále nedosahuje přitažlivosti boxu, celebrity UFC rozhodně nenechává chladné. A sobotní akce v New Yorku tak měla hned několik slavných diváků.      

Trump i Peaky Blinder. Kdo všechno se přišel podívat do Madison Square Garden na UFC 295?

Herci Cillian Murphy nebo Zac Efron nebo komik Bill Burr byli hlavní (přiznaní) hvězdní přihlížitelé UFC 295, kteří v sobotu navštívili newyorskou Madison Square Arenu. Na souboje třeba Aspinalla s Pavlovichem nebo Pereiry s Procházkou se přišel živě podívat i muzikant Kid Rock nebo politický komentátor Tucker Carlson. A UFC se svými hvězdnými hosty otevřeně chlubila. "Přijde Bill Burr, máme tu Zacka Efrona. Přijde i ten kluk z Peaky Blinders. Jo, to bude úžasná parta," prohlásil  na YouTube kanálu Adam's Apple Dana White.

Největší jméno nicméně nezmínil. V hledišti se totiž objevil i bývalý prezident Spojených států a favorit příštích voleb, Donald Trump. S tím má přitom Dana White takříkajíc speciální vztah. Když totiž podle Yahoo Sports! před dvaceti lety převzal UFC, měla organizace problémy s hledáním míst pro své akce. Donald Trump tehdy Whiteovi nabídl jeden ze svých hotelů jako pořadatelské místo, za což je generální ředitel UFC dodnes vděčný, protože to neustále připomíná při každé příležitosti. To má také důvod, proč je White dodnes tak hlasitým Trumpovým příznivcem.

UFC tak i na tomto poli stále prokazuje růst, i když je pravda, že ve srovnání s boxem stále šlape “pomyslně” vodu. Jak totiž na sociálních sítích a mezi běžnými fanoušky má MMA a UFC mnohem větší vibe, co se týká známých tváří v hledišti, box si stále drží vedení. Například při nedávném superzápase mezi Francisem Ngannouem a Tysonem Furym se v saúdskoarabském Rijádu v hledišti objevili třeba Eminem, Cristiano Ronaldo nebo třeba Evander Holyfield. Na tomto poli má UFC stále co dohánět.