Dillon Danis: Pokud nedostanu šanci v UFC, balím to…

Obří zkušenosti v kleci nemá, ale za Danisem stojí a za jeho šanci v ringu se mají přimlouvat třeba O'Malley nebo Pereira.

Dillon Danis: Pokud nedostanu šanci v UFC, balím to…

Jeho bilance není kdovíjak úžasná. Má to 2-0 v kleci a 0-1 v boxu. Přesto se o Dillonu Danisovi intenzivně mluví v UFC a podle webem MMAMania oslovených expertů pohybujících se kolem nejprestižnější organizace ve světě MMA v tuto chvíli neexistuje diskutovanější jméno volného agenta, než je právě Bellatorem uvolněný třicetiletý Američan s honduraskými kořeny. Svou slávu si vybudoval hlavně diskvalifikací v boxerské bitvě s Loganem Paulem a to mu stačí k tomu, aby se intenzivně hlásil o místo u Dany Whitea.  

"Stoprocentně, jedeme do toho," zareagoval podle MMAManie Danis na otázku Ariela Helwaniho ohledně potenciálního debutu v UFC s Paddym Pimblettem. "Tedy vlastně s kýmkoliv, je mi to jedno. Řeknu to Danu Whiteovi, je mi jedno, kdo to bude, prostě mi dejte kohokoli. Myslím, že mi musí dát šanci. Jestli to neudělají, tak půjdu do důchodu a můžu se klidně uklidnit," dodal Danis s tím, že Professional Fighter's League nebo One Championship nejsou pro něj relevantní. 

A opakuje, že díky příjmu ze zápasu s Paulem může eventuálně pověsit rukavice na hřebík, pokud by vysněnou šanci nedostal. "Jo, šel bych do důchodu. Nepotřebuju peníze, jsem v pohodě. Jsem v klidu. Vydělal jsem dost peněz na zápase s Loganem! Vydělali jsme spoustu peněz, věřte mi," prohlásil Danis dále v rozhovoru, s tím, že tento týden jeho snahu o průnik do UFC podpořil jak někdejší šampion Sean O'Malley, tak třeba Danisův bývalý tréninkový partner a protagonista sobotního headlineru Alex Pereira.Bude to na vstupenku stačit?

Nejčtenější z tématu