Bojový pel-mel: Conor má nabídku na boj bez rukavic, Usyk se “modlil” za vítězství Furyho

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Conor má nabídku na boj bez rukavic, Usyk se “modlil” za vítězství Furyho

MMAJunkie: O Conora McGregora je stále zájem. Jak v kleci tak mimo ni. Očekává se sice jeho návrat do UFC a dubnový výroční večer s pořadovým číslem 300 je velmi intenzivně zmiňován, nabídky má The Notorious i odjinud. Třeba z Muay Thay. Legenda tohoto sportu, Thajec Buakaw Banchamek vyzval McGregora, aby by se mu postavil v boji bez rukavic.  "Jsem připraven jít do války s kýmkoli. Chci, aby mě někdo opravdu otestoval. Můj zápas proti Conoru McGregorovi v thajském boxu bez rukavic by byl ultimativní zážitek, ale pochybuju teda, že to Conor přijme,” prohlásil veterán s 240 vítězstvími na pažbě.

MMAMania: Pochválen a “odejit.” Vince McMahon dostal pochvalu od Dana Whitea za zařízení průniku UFC a její mateřské společnosti TKO do Saúdské Arábie, nyní nicméně překvapivě prodává své akcie TKO v celkové hodnotě sedmi set milionů dolarů. Ty získal v momentě, kdy se pod brandem TKO spojila jeho WWE právě s UFC, nyní se nicméně zbavuje hned čtvrtiny akcií ze svého podílu v novém podniku. A celý byznys okolo bojovníků a promotérů se ptá, co má legenda za lubem? Oficiální příčinou mají být problémy, které má s postavou McMahona americká Komise pro cenné papíry, která akciový trh reguluje.

Boxing Daily: Nesmíš prohrát, Fury, nesmíš prohrát. Promotér Oleksandra Usyka přiznal, že se jeho svěřenec obával, že by Tyson Fury mohl prohrát boj s Francisem Ngannouem. "Dovedete si představit, kdyby prohrál? Usyk se po celou dobu zápasu potil, protože existovala šance, že Tyson prohraje. Kdyby prohrál, kdo by se na jejich plánovaný zápas následně díval?" prohlásil Usykův promotér Oleg Krassyuk v podcastu 'The Hook' deníku Daily Mail s tím, že se týmu ukrajinského bojovníka (a především jeho účetním) svalil opravdu kámen ze srdce, když sudí zvedl Furyho ruku.  

MMAFighting: Za ruku i do UFC. Tabatha Ricci už v UFC je, její boyfriend Callum Walsh se dál věnuje boxu. A během jednoho týdne se oba představí v Madison Square Garden, přičemž Ricci věří, že jednou se s Walshem, přezdívaném “Baby Shark” objeví na společné kartě UFC. Ricci má před sobotní bitvu s Lupitou Godinezovou, o dva dny později se Walsh pokusí dosáhnout na bilanci 9-0 v boxu a utká se s Ismaelem Villarrealem o stříbrný titul WBC. A Ricci věří, že následně se Baby Shark přesune do UFC."Nemá rád box, dělá ho jen proto, že je dobrý," řekla Ricciová v podcastu Trocação Franca magazínu MMA Fighting. "Jeho sen, to, co opravdu chce dělat, je zápasit v MMA. Box ani tolik nesleduje, dělá ho, protože je v něm opravdu dobrý. Opravdu chce přijít do MMA."

Yardbarker: Nenávist je jen hraná. Israel Adesanya překvapil fandy když poslal slova podpory "zkurvenému G" Jonu Jonesovi, se kterým si v rámci předchozích trashtalků opravdu nemohli přijít vzájemně na jméno. Podle v posledních dnech zveřejněného videa na sociálních sítích Adesanya a Jones na začátku tohoto roku spor vyřešili a nyní se navzájem údajně velmi respektují. "Jon je f*ck*ng G, v téhle hře je to bestie. Předtím byl tři roky mimo hru, vrátil se a vypadá dobře, takže věřím, že bude v pohodě," vyjádřil své přesvědčení Adesanya.