Unikly výplatní pásky pro UFC 295. Na kolik si přijde Procházka?

Před sobotním galavečerem UFC 295 se The Sports Daily podíval na to, kolik si jednotliví bojovníci vydělají. A kupříkladu Jiří Procházka se může těšit na pořádný balík. 

Unikly výplatní pásky pro UFC 295. Na kolik si přijde Procházka?

V sobotu se veškerá pozornost českých fanoušků bojových sportů a umění přesune do New Yorku, kde proběhne UFC 295 s Jiřím Procházkou v hlavní úloze. Jednatřicetiletý rodák z Hostěradic bude bojovat o pás v polotěžké váze proti Alexi Pereirovi.

Právě tito dva bojovníci si podle The Sports Daily přijdou na největší odměny. Dle různých výpočtů z dříve zveřejněných čísel vyšlo najevo, že nejvíce si v sobotu vydělá Alex Pereira, konkrétně 506 tisíc dolarů. Jiří Procházka by si měl přijít na 504 500 dolarů a bude druhým nejlépe placeným bojovníkem.

V Madison Square Garden se proti sobě představí Sergei Pavlovich a Tom Aspinall a oběma dvěma by měla na účet přistát částka 256 tisíc dolarů. Do TOP 5 v rámci UFC 295 se poté vešla Jessica Andrade, která si za souboj s Mackenzie Dern vydělá 221 tisíc dolarů.

Její soupeřka připíše na své konto o 110 tisíc dolarů méně, další čtyři bojovníci v rámci hlavní karty si vydělají hluboko pod 100 tisíc dolarů. Na "pouhých" 16 tisíc dolarů se může těšit Diego Lopes, který si premiéru v UFC připsal teprve v květnu. Tehdy prohrál, ovšem porážku okamžitě napravil v srpnu, kdy na armbar porazil Gavina Tuckera.