"Boxer" Jake Paul zase vytekl. Fandové mu vyčítají dalšího no-name soupeře

Fanoušci na sociálních sítích kritizují Jakea Paula za jeho další výběr a "problémové dítě" světového boxu se brání.  

"Boxer" Jake Paul zase vytekl. Fandové mu vyčítají dalšího no-name soupeře

Jake Paul by chtěl nyní být brán vážně. Jako seriózní boxer, píše MMAMania. Problémem je, že v minulosti si udělal jako youtuber jméno šílenostma ve stylu lití slizu na děti a jeho přerod v boxerskou celebritu tato minulost komplikuje. Skoro stejně jako fakt, že do ringu si Jake Paul vybírá pravidelně soupeře, kteří pro něj rozhodně z hlediska potenciálního vítězství nepředstavují zásadní výzvy. Jako nyní když si vybral proti sobě Andreho Augusta, boxera, který za poslední čtyři roky odboxoval v “profesionálním” ringu jeden jediný zápas.

A na reakce fandů, kteří mu vyčítají, že si vybírá “lehké soupeře” a na boxera si jenom hraje vzkázal na síti X následující.   

Ve zkratce naznačuje, že August je skutečný boxer, s lepší bilancí než má on. Čili - minimálně v Paulových očích - skutečná výzva. 

Šestadvacetiletý Paul by se měl utkat s Andre Augustem na nadcházející boxerské akci na DAZN, která je naplánována na pátek 15. prosince 2023 v Caribe Royale Resort v Orlandu na Floridě, přičemž jako hlavní zápas je stanoven zápas Shadasia Green vs. Franchon Crews-Dezurn o titul WBC v superstřední váze.

"Jakeova globální hvězdná síla z něj již udělala jedno z největších jmen v boxu. Během svých prvních osmi zápasů prodal více pay-per-view než kterýkoli jiný boxer v historii," uvedla spoluzakladatelka MVP Nakisa Bidarian.  Paul (7-1, 4 KO) se vrací do ringu po vítězství nad Natem Diazem, kterým se vrátil na úspěšnou trajektorii poté, co neuspěl proti Tommymu Furymu. Co se týče Augusta (10-1-1, 5 KO), ten naposledy před několika měsíci porazil Brandona Martina. Burdarian na prosinec slibuje nezapomenutelný večer. Podle MMAManie a fandů, nebo spíš Paulových haterů na sociálních sítích nezapomenutelný bude, pokud Paul prohraje.