Dern: Proč jdu do ringu? Potřebuju zaplatit rozvod!

Sedmička slámové váhové kategorie MacKenzie Dern jde do zápasu proti Jessice Andrade jako favoritka.Vylepší svoji celkovou bilanci, která zní 13-3?    

Dern: Proč jdu do ringu? Potřebuju zaplatit rozvod!

Specifickou motivaci má před sobotní bitvou s Jessicou Andrade MacKenzie Dern. Ta na předzápasové tiskové konferenci přiznala, že se před posledním zápasem s Angelou Hill v květnu rozvedla a že peníze, které posledními souboji v ringu vydělává potřebuje k tomu, aby vyplatila svého bývalého manžela. Přiznala rovněž, že díky turbulencím v soukromém životě intenzivně v posledních měsících bojuje s psychikou, jakkoliv se to posledně v ringu neprojevilo a Hill šest měsíců nazpět doslova smetla.  

"Naposledy jsem si prošla rozvodem. Rozvod je definitivní, ale člověk si neuvědomuje, kolik následků to má. Doslova každý dolar co v sobotu vydělám jde mému bývalému," citovala prohlášení Dernová na mediálním dni UFC 295 webová stránka BJPenn.com.  "Je to šílené, musím dostat ránu do obličeje abych mu mohla zaplatit dohodnutou částkou. Peníze jsou prostě něco o co tady jde, budu tady o ně bojovat a dostanu je. Ať vyhraju, nebo prohraju, o všechno bude postaráno,” doplnila Dern.

Přičemž zároveň popsala, co se jí v dané konstelaci honí hlavou. "Prostě pořád investuješ do svého snu a doufáš, že to vyjde. Snažím se, aby doma bylo všechno soukromé, protože jste prostě velmi zranitelní, když všichni vidí váš trénink," pokračovala na včerejší tiskovce podle BJPenn.com Dern. "Jsem mistryní světa v jiu-jitsu, ale když mě lidé vidí v posilovně, je mi do pláče. Jsem frustrovaná, protože mám pocit, že bych měla být v něčem lepší. Mám pocit, že bych to měla umět, a neumím to. Nefunguje to,” uzavřela nahlednutí do své duše bovovnice.