Bojový pel-mel: Ferguson po tréninku se SEALem zvracel, Rogan se vrací

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Ferguson po tréninku se SEALem zvracel, Rogan se vrací

Daily Mail: Hvězda UFC Tony Ferguson přiznal novinářům, že při tréninku s bývalým příslušníkem amerického námořnictva Davidem Gogginsem, který jej připravoval na zápas s Paddym Pimblettem na UFC 296, pravidelně zvracel. Devětatřicetiletý bývalý šampion lehké váhy UFC za sebou táhne sérii šesti porážek a chtěl něco na své přípravě změnit. Požádal o pomoc právě Gogginse který jej nyní podrobuje "pekelnému týdnu", aby zápasníka dostal do nejlepší kondice pro UFC 296. 

BJPenn: Joe Rogan se poprvé po třech měsících vrátí do komentátorské kabiny na víkendovém UFC 295. Zatímco na začátku své kariéry byl Rogan v podstatě všudypřítomným členem rodiny UFC, aktuálně už jen zřídka kdy s “cirkusem UFC” vycestovává za hranice Spojených států a nadcházející akce v newyorské Madison Square Garden je tak pro něj zase pravděpodobně příležitost se vrátit do kolotoče, ze kterého se odrazil do pozice globální podcasterské celebrity.

Mens Journal: Jak vydělávat na slávě z MMA? Zápasnice Paige VanZant to po deseti letech v ringu zkusila na OnlyFans a výsledky podle všeho předčily její očekávání. Bývalá hvězda UFC se o svých příjmech rozpovídala v rozhovoru na Barstool Sports. A když se tazatel dovtípil, že VanZant vydělává více peněz na OnlyFans než na zápasech, potvrdila, že je to její hlavní zdroj peněz.  "Myslím, že za 24 hodin jsem na OnlyFans vydělala víc peněz než za celou svou bojovou kariéru. Dohromady," lakonicky zkonstatovala VanZant.

MMAJunkie: Raufeon Stots se vymlouvá, že letos v dubnu neměl úplně ideální podmínky, aby porazil Patchyho Mixe v bantamové váze Bellatoru. Stots tím přišel o svůj pás a přičítá to nezvládnutému shazování, kdy před zápasem při snižování váhy dokonce omdlel. A nyní věří, že se mu podaří dohodnout odvetu. “Poslední dva kempy jsem pokazil ve výživě. Nejedl jsem všechno, co jsem potřeboval. Můj váhový úbytek tím utrpěl a já jsem kvůli němu omdlel," prohlásil v rozhovoru pro MMA Junkie Stots.

MMA Fighting: Z PFL strach nemáme, ani kdyby od Saúdů dostali ještě víc. TKO Holding, který stojí za konglomerátem spojující UFC a WWE během posledního hlášení výsledků odmítl, že by měl z nové konkurence obavy. "Konkurence není pro UFC ani WWE ničím novým," prohlásil šéf TKO Ari Emanuel během telefonátu s investory. "MMA je pravděpodobně nejrychleji rostoucím sportem a zájem o něj nás povzbuzuje. Stoupající příliv podle mého názoru zvedá všechno okolo. Nevnímáme to jako hru s nulovým součtem.” S tím, že UFC je se šesti stovkami podepsanými bojovníky stále špička a příští rok v březnu plánuje přivést svou organizaci i právě do Saúdské Arábie.