Návrat Conora? The Notorious hubne a další zápas v UFC se zdá být “jistota”

Poslední vítězství zřejmě největšího jména UFC je v tuto chvíli již téměř čtyři roky staré, když McGregor v lednu 2020 porazil Donalda Cerroneho.    

Návrat Conora? The Notorious hubne a další zápas v UFC se zdá být “jistota”

Conor McGregor se zřejmě připravuje na návrat do UFC a na internetu se šíří nepotvrzené informace, že se "The Notorious" vrátí do ringu  v dubnu příštího roku. Spekulace rozehrál především web MMA Uncensored, který na serveru X sdílel fotokoláž dokazující McGregorův úbytek hmotnosti za posledních osm měsíců. Ač se jedná pouze o fotografii obličeje, i zní je podle webu Givemesport patrné, že Ir trénuje a podle všeho je v mnohem lepší formě, než byl v březnu letošního roku. 

Přičemž UFC Uncensored svou fotomontáž na X doprovodil popiskem: "Conor McGregor teď v listopadu vypadá o něco štíhlejší. Conor se technicky bude moci vrátit v dubnu na #UFC300. Sám McGregor nahrál na Instagram nedávno pořízené snímky z tréninku s popiskem: "Vracím se pro své dvacáté profesionální MMA KO." Poslední zápas v UFC přitom McGregor absolvoval v červenci 2021, kdy prohrál s Dustinem Poirierem a utrpěl při tom ošklivou zlomeninu nohy. S Američanem prohrál již podruhé, když s ním předtím prohrál v lednu téhož roku. 

Sama UFC Irův návrat nezpochybňuje, mlží však ohledně toho, zda se akce odehraje právě na výroční #UFC300. "Pro Conora McGregora teď doslova nemám nic naplánováno. Papíry se teprve předkládají. Budeme to stavět podle toho, jak se věci vyvinou, je tu ještě spousta věcí, které se musí stát, co se týče zápasů, a pak se rozhodneme, kam jej eventuálně umístíme," citoval Danu Whitea Givemesport. Sám McGregor se na návrat podle všeho již taky těší a v nyní již smazaném příspěvku na X sám napsal: "Představuju si, jak na toho zmr***a naběhnu s motorovou pilou. UFC 300 je moje!!!! This is Sparta, bejby, vyndej kalhotky." Takže kdy se dočkáme návratu "The Notorious" do ringu?