Comeback  legend? White mlží ohledně Rousey a Lesnara

Největší jména dějin UFC si podle všeho pohrávají s možností návratu, pravděpodobněji to nicméně vypadá (u druhého jménovaného) na uvedení do Síně slávy.  

Comeback  legend? White mlží ohledně Rousey a Lesnara

Vrátí se do ringu nebo nevráti? Šéf UFC Dana White v úterý okomentoval fanoušky hojně spekulované alternativy, že by se do ostrého boje vrátily největší superhvězdy MMA Brock Lesnar a Ronda Rousey o kterých se spekuluje s - zatím neoznámeným programem - UFC300, které by se mělo uskutečnit podle stávajících plánů v dubnu příštího roku. A White všechny natěšené fanoušky podle Sports Illustrated zklamal, když velký návrat obou zmíněných jmen spíše vyloučil. I když  si - jako obvykle - nechal ve svém prohlášením prostor na otočku a překvapení. 

"Chápu, proč se všichni ptají," citoval Whitea Sports Illustrated. "Líbí se mi, že je všichni tak milují, a to s takovou vášní. Já také. Ale na UFC 300 se rozhodně nevrátí," dodal.  S tím, že Lesnarovi je aktuálně 46 let a i když je jeho forma dlouhodobě skvělá, je na možný návrat do ringu už relativně pozdě. Na druhou stranu Sports Illustrated spekuluje, že Lesnar by se stále mohl překvapivě stát jedním z kandidátů na soupeře pro Jona Jonese v těžké váze, pokud by nevyšla jeho bitva se Stipe Miotičem. A zároveň připomíná, že Lesnar bojoval na UFC 100 v roce 2009 a UFC 200 v roce 2016. Přesto vše spíše nasvědčuje tomu, že příští vystoupení Lesnara v UFC bude ve spojitosti s  uvedením do Síně slávy.

Naopak Rondě Rousey je teprve 36 let, přičemž její poslední vystoupení v oktagonu se datuje do prosince 2016. A v síni slávy už Rousey je, jako ostatně, vůbec první žena v dějinách. "Rondu Rousey naprosto miluji," řekl White. "Je to jedna z nejlepších sportovkyň, se kterými jsem kdy pracoval. Je průkopnicí, inspirativní postavou pro ženy a všestrannou drsňačkou pro UFC." Že by se ale měla vracet na UFC300 White vyloučil. "Soustředím se na Madison Square Garden," řekl White. "Ale ne, nevrátí se."