Bojový pel-mel: Logan Paul je otevřen zápasu se Slimem, Anderson Silva inspirovaný Steven Seagalem?

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Logan Paul je otevřen zápasu se Slimem, Anderson Silva inspirovaný Steven Seagalem?

Dexerto: Logan Paul se nebrání možnosti utkání s boxerskou hvězdou YouTube Slimem, který měl prohlásit, že by si “Logana namazal na chleba” a porazil jakýmkoliv způsobem, který by si zvolil. Logan se před třemi týdny vrátil do ringu po dvouleté pauze a díky diskvalifikaci zvítězl nad bývalým bojovníkem UFC Dillonem Danisem. Nyní zjevně zahajuje další kolo trash talku a hypuje výběr dalšího soupeře jakkoliv Slim Albaher se svou stávající bilancí 7-0 může být pro Paula příliš velkým soustem.

MMAMania: Jak vypadají zápasníci poté, co ukončí kariéru? Různě. Na škále “udržujeme vysportované tělo - nikdo nepozná že jsem bývalý profizápasník” si bývalá brazilská hvězda UFC Anderson Silva vybrala vzhledem k novému příspěvku na Instagramu spíše nesportovní extrém. A okamžitě se strhla internetová diskuse, zda li kdysi obdivovaného zápasníka negativně inspiroval herec béčkových akčních filmů Steven Seagal, který byl před několika lety z ne zcela pochopitelných důvodů součástí Brazilcova týmu, a který pravidelně své někdejší obdivovatele překvapuje svým aktuálně nesportovním vzhledem.

Punch: Bojovník UFC Israel Adesanya vyjádřil obří obdiv svému někdejšímu kolegovi Francisi Ngannouovi, že dokázal v Rijádu konkurovat v boxerském utkání Tysonu Furymu. Podle Adesanyii, který v Saúdské Arábii seděl a sledoval utkání z první řady, byl jeho kamarád o výsledek dost možná okraden, když podle jeho názoru byl třeba na základě poslání Furyho k zemi ve třetím kole zvednutí ruky blíže a o vítězství jej tak připravili pouze rozhodčí, kteří (těsně) označili za vítěze na body právě Furyho.

MMANews: Člen síně slávy UFC BJ Penn označil CTE (chronická traumatická encefalopie - postižení mozku vznikající především díky opakovaným úderům do hlavy ) ve svém nedávném komentáři na Instagramu,za konspiraci a stejný podvod jako koronavirus. Penn vyslovil domněnku, že CTE je jen zástěrka "zakrytí vražd" některých bývalých bojovníků. "Musím vám pořád opakovat, jak je CTE falešná? Ne. Ali, Frazier, Norton, Foreman, Hagler, Duran, Leonard a Hearns ji nikdy neměli a každý z nich dostal milionkrát víc než já. Lži o CTE mají zakrýt vraždy,” napsal CJ Penn na svůj Instagram.

MMAJunkie: Jorge Masvidal se zbavil trestního stíhání za incident s Colbym Covingtonem, když se bývalý šampion v pondělí přiznal k přestupku ublížení na zdraví. Obvinění vyplynula z incidentu z března 2022, kdy Masvidal napadl Covingtona před restaurací v Miami nedlouho poté, co s Covingtonem prohrál na UFC 272. "Je po všem. Je konec," řekl Masvidal Arielu Helwanimu. "Teď dejte nějakým s*ačkám pár facek. Jsem zpátky. Teď z toho bude film. Kvůli řadě věcí jsem se musel chovat extra slušně. Ne že bych se (teď) choval špatně, ale řekněme, že pár zm*dů dostane facku spíš dřív než později," komentoval Masvidal ukončení své popotahování před americkými soudy. A dodal, že jeho spor s Covingtonem rozhodně není u konce.