Bojový pel-mel: Diaz nechce rematch s Paulem, Ngannou by podle Rogana mohl vybouchat celý boxerský svět

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn vám zprostředkoval některé pokusy v každodenním výběru.    

Bojový pel-mel: Diaz nechce rematch s Paulem, Ngannou by podle Rogana mohl vybouchat celý boxerský svět

Nate Diaz nemá podle majitele PFL Donna Davise zájem o rematch s Jakem Paulem a v tuto chvíli mu nehodlá vrátit srpnovou prohru z boxerského ringu. Byť tento zápas, minimálně podle čísel pay-per-view patřil k vrcholům tohoto roku a má na stole nabídku, která šplhá až k patnáct milionům dolarů, v tuto chvíli dle slov Davise nic nenasvědčuje tomu, že by se influencerovi chtěl postavit znovu. 

Joe Rogan je přesvědčen, že by bývalý šampion UFC v těžké váze Francis Ngannou porazil Tysona Furyho a také věří, že by Ngannou porazil "všechny" současné boxery. Ngannou se s Furym utkal na konci října v Rijádu a prohrál díky rozhodnutí rozhodčích, přičemž řada expertů vyděla výsledek opačně. 'V boxu by Ngannou mohl vydělat mnohem víc peněz a myslím, že by mohl všechny porazit. Je neuvěřitelně dobrý," prohlásil Rogan ve svém podcastu "The Joe Rogan Experience". 

Šéf UFC Dana White připsal stoprocentní zásluhy na průniku své organizace do Saúdské Arábii Vinci McMahonovi. UFC dlouhodobě na arabském poloostrově dělá byznys s Abú Dhabím, navázat kontakt s Rijádem - který aktuálně do sportu masivně investuje a to od fotbalu až po golf - se podařilo až šéfovi WWE. "Byl to Vince McMahon. Byl to stoprocentní Vince McMahon. Já jsem neudělal vůbec nic," přiznal White. 

Izraelsko-palestinský konflikt se propisuje i do MMA. Vysloužilý bojovník z Belatoru, Haim Gozali, uveřejnil na sociálních sítích (v tuto chvíli již staženou) fotografii, která popisuje jednu z raket jmény muslimských bojovníků Chabiba Nurmagomedova, Islama Machačova, Chamzata Čimajeva a Belala Muhammada a přidal k tomu popisek: "Tohle je ode mě pro krysy."

Sociální sítě v posledních dnech ovládl praktickou ukázku výhody tréninku MMA bývalý profesionál Javier Baez, který nedávno dokázal “v pohodě” zpacifikovat útočníka s třiceticentimetrovým nožem. Baeze minulou středu napadl cizinec s nožem na parkovišti u jeho bytového komplexu v Cutler Bay na Floridě, čtyřiatřicetiletý Baez se útok obratně vyhnul, pak útočník povalil na chodník a nasadil arm-triangle choke. Útočník Omar Marrer už sedí ve vazbě a vy se můžete na celý incident podívat sem