V Manchesteru se měli představit tři Češi. Osud si ale s každým pohrál po svém

Premiéra československé organizace Oktagon na Ostrovech dopadla pro tři české bojovníky různorodě. Jeden slavil, druhý kvůli pátečnímu incidentu ani nenastoupil a třetího kvůli zásahu do citlivých míst museli z klece odnést už po pětadvaceti vteřinách. 

V Manchesteru se měli představit tři Češi. Osud si ale s každým pohrál po svém

O konfliktu mezi Jaroslavem Pokorným a Shemem Rockem jsme Vás informovali. V sobotu ale vyšlo najevo, že český zápasník má po úderu irského bouřliváka zraněná žebra a do utkání nastoupit nemůže.

V Manchesteru se tak při premiéře Oktagonu na Ostrovech měli předvést z českých zápasníků pouze Jakub Bahník a Zdeněk Polívka. Pro prvně jmenovaného ale o šťastnou premiéru rozhodně nešlo.

Po pětadvaceti vteřinách jej při výskoku trefil přímo do slabin Angličan Akonne Wanliss a bylo po utkání. Rozhodčí vítěze nevyhlásil a rozhodnutí znělo "no contest". Zatímco Patrik Kincl, kouč Bahníka, hovořil o nešťastné události, Wanliss po utkání svým vyjádřením překvapil.

"Nechápu, proč skočil do vzduchu. Skáčou tak všichni, asi se mě bojí. Za těch pět minut bych se ale oklepal, možná zjistil, že na mě nemá," překvapil Wannlis.

Jediný tuzemský úspěch tak zaznamenal Zdeněk Polívka, který na body přemohl zkušeného Leeho Chadwicka, který bojoval například v Bellatoru či v Cage Warriors. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)