Zuckerberg musí svou premiéru v MMA odložit, přetrhl si kolenní vazy

V příštím roce chtěl zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg absolvovat svou premiéru v rámci MMA, na ni si ale nakonec bude muset chvíli počkat. Během tréninku si totiž přetrhl kolenní vazy. 

Zuckerberg musí svou premiéru v MMA odložit, přetrhl si kolenní vazy

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg se v tomto roce rozhodl, že hodlá vstoupit do MMA a na začátek příštího roku si naplánoval premiérové střetnutí. Minulý měsíc vyplavalo na povrch světa video, ve kterém Zuckerberg trénuje například s Israelem Adesanyou či Alexem Volkanovskim.

Spekulovalo se také o tom, že v kleci vyzve dalšího dolarového miliardáře a zakladatele Tesly Elona Muska, k tomuto souboji ale i přes množství ostrých slovních výměn zřejmě nedojde.

Zatím ale nedojde ani na první souboj Zuckerberga, ten si totiž při tréninku poranil koleno a ihned podstoupil operaci. "Přetrhl jsem si přední zkřízený vaz a jsem právě po operaci, při které mi jej nahradili. Jsem vděčný doktorům a celému lékařskému týmu, který se o mě staral," napsal si na svůj instagramový účet devětatřicetiletý rodák z New Yorku. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mark Zuckerberg (@zuck)