Trilogie završena nebude, Kincl se postaví Čepovi

Je rozhodnuto! Patrik Kincl se na konci prosince v boji o pás střední váhy utká s dvojkou této váhy Vlastislavem Čepem. Trilogie s Karlosem Vémolou tak završena nebude a je otázka, zda se tak ještě někdy stane. 

Trilogie završena nebude, Kincl se postaví Čepovi

29. prosince se v O2 Aréně v rámci OKTAGONU 51 střetne Patrik Kincl s dvojkou střední váhy Vlastislavem Čepem. Před několika hodinami o tom informoval spoluzakladatel organizace Ondřej Novotný.

Podle něj se přitom zdálo být téměř jisté, že bude dovršena trilogie s Karlosem Vémolou. Vše ale nakonec ztroskotalo na financích. „Patrik jasně řekl, že do toho půjde. Vše jsme nachystali, ale poté Patrik nejprve řekl, že si to potřebuje nechat zaplatit, a poté si chtěl vyjednat nereálnou částku mimo smlouvu. Jeho podmínky se nedaly přijmout a tak jsme se vrátili zpět k Čepovi," prohlásil pro Sport.cz Novotný.

Kincl, který bude pás obhajovat již potřetí, půjde do utkání jako velký favorit. Dvojka střední váhy ale rozhodně nemá co ztratit a může Kinclovi pořádně zatopit.

„Bude to pro něj největší zápas kariéry. Patrik je nejlepší a největší soupeř, v Česku a na Slovensku aktuálně neexistuje nikdo lepší. Vlasto má ale rád těžké výzvy a touha bude obrovská," prozradil manažer slovenského zápasníka Marián Jakubík.

Co se Karlose Vémoly týče, ten by v prosinci nerad v O2 Aréně chyběl a k dřívějšímu boji pro změnu vyzval Attilu Végha. O jeho nabídce a také jeho vyjádření k Patriku Kinclovi nabídneme později. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)