O soupeři je jasno, napsal Kincl. Kdy se dozvíme jeho nejbližšího protivníka?

Už za dva měsíce čeká Patrika Kincla další utkání v kleci, tentokrát v rámci OKTAGONU 51. A podle vyjádření šampiona střední váhy už je jasno, kdo se mu 29. prosince postaví. 

O soupeři je jasno, napsal Kincl. Kdy se dozvíme jeho nejbližšího protivníka?

V rámci tradičních pondělních otázek Inspektor prohlásil, že o jeho soupeři pro OKTAGON 51, který je na programu 29. prosince v pražské O2 Aréně, je jasno. Jméno ale zatím neprozradil.

"Už je to rozseknuto. Teď je oznámení na Oktagonu, já s tím jít ven první nemůžu," napsal Kincl na svém Instagramu. Následně ale připojil další odpověď, která se vztahovala k možnému zájmu organizace KSW.

A díky němu je zřejmé, že soupeře pro prosincový galavečer bychom se měli dozvědět zítra, nebo ve středu. Kincl totiž na otázku ohledně možného zájmu polské organizace odpověděl: "Dobrá otázka, asi na delší odpověď. Budu dělat video ohledně prosincového zápasu, asi ve středu. Tak tam zapojím i tohle a pár dalších věcí," uvedl Inspektor na pravou míru.

Kincl měl hned dvě možnosti. Tou první byla nabídka na titulový zápas od Vlasta Čepa, druhou možností je završení trilogie s Karlosem Vémolou, který jej vyzval po sedmivteřinovém klání v boji o titul se slovenským zápasníkem Pavolem Langerem.