Martínek na galavečeru KSW v Třinci padl, jediný český úspěch zaznamenal Brichta

Českým zápasníkům se na galavečeru KSW v Třinci příliš nedařilo. Vojtěch Garba a Lukáš Dvořák padli na body, další trio českých bojovníků skončilo před limitem. Jediný úspěch zaznamenal Leo Brichta, který ve třetím kole složil Romana Szymanského.

Martínek na galavečeru KSW v Třinci padl, jediný český úspěch zaznamenal Brichta

Českým zástupcům v organizaci KSW se sobotní galavečer v Třinci příliš nevydařil. Pět ze šesti zápasníků padlo, z toho hned tři před limitem.

Na konci prvního kola skončila snaha Josefa Štummera, kterého údery na zemi ukončil Dawid Kareta. Téměř ve stejném čase ukončil Filipa Macka Oleksii Polischuck. Ukrajinský borec vzal Macka na zem a v trianglu českému zápasníkovi nezbývalo nic jiného, než odklepat.

V hlavním duelu KSW 87 se velmi brzy poroučel také Michal Martínek, kterého už po dvou minutách vyřídil srbský fighter Darko Stošič. Martínek se sice dobře bránil, poté ale nezareagoval na pravý hák a po odkrytí následoval levý přímo na bradu.

Jediným úspěšným českým zápasníkem se tal stal Leo Brichta, který v lehké váze po téměř patnácti minutách udolal Poláka Romana Szymanského. V prvních dvou kolech byl aktivnější Szymanski a rodákovi z Prahy bylo jasné, že ve třetím kole musí svého soupeře knockoutovat.

To se také povedlo, v závěru střetnutí se Brichta dostal díky úderům lokty do značné převahy a necelou minutu před koncem rozhodčí utkání ukončil. Třiadvacetiletý Brichta si tak opět říká o větší pozornost.