Mikulášek napadl trenéra, Novotný přišel s ráznou odpovědí

V zákulisí Oktagonu 47 měl známý zápasník Václav Mikulášek napadnout trenéra a rozhodčího Jakuba Müllera a od vedení organizace si vysloužil okamžitý vyhazov.

Mikulášek napadl trenéra, Novotný přišel s ráznou odpovědí

Minulou sobotu se v Bratislavě představil Müllerův svěřenec Jakub Dohnal. Po prohraném utkání se ale dostal do konfliktu s Václavem Mikuláškem, který neunesl předchozí vyjádření Müllera na jeho adresu.

"Když jsme odcházeli z haly, Kuba Müller zahlédl Mikuláška. O sporu jsem nevěděl, ale Kuba mi řekl, že může nastat problém. Ten také nastal, Vašek ho uviděl a začal jej slovně napadat. Držel jsem ho s tím, že se uklidní. Místo toho vypálil ránu na Kubu, který nebyl vůbec připravený," řekl pro isport.cz Stanislav Hruban, další zástupce poraženého Hrubana.

"Nevím, jestli to bylo pěstí, nebo fackou, šlo mi to přes rameno. Kuba se ale posadil a Vašek byl sekuriťáky odveden pryč," doplnil Hruban.

Vedení Oktagonu MMA v čele s Ondřejem Novotným ihned zareagovala a Mikuláška ze svých služeb propustila. "Václav Mikulášek byl suspendován a propuštěn z OKTAGON MMA," uvedla organizace na svém twitterovém účtu.