Tyson Fury zakopal válečnou sekeru a s velkou úctou promluvil o Wilderovi: Nejtěžší soupeř, jakému jsem kdy čelil!

I navzdory tomu všemu, co o něm jeho soupeř řekl a jak ho obvinil z podvádění, nesmýšlí Tyson Fury o Wilderovi vůbec ve zlém. 

Tyson Fury zakopal válečnou sekeru a s velkou úctou promluvil o Wilderovi: Nejtěžší soupeř, jakému jsem kdy čelil!

Tyson Fury si plnil své mediální povinnosti, když se ho novináři ze serveru boxingscene zeptali, zdali plánuje čtvrtý souboj s Deontayem Wilderem, o kterém se tak nějak pořád mluví, a jak se na svého amerického oponenta vůbec dívá. Gypsy King s rukou na srdci podal tu nejupřímnější možnou odpověď.

„Původně jsem měl Wildera za klauna a blba, ale věřím, že někde uvnitř to není úplně zlý člověk. Pouze se jako klaun chová, když mě neustále osočuje, že jsem podváděl, zaklel ho nějakou cikánskou kletbou a kdo ví co ještě… 

Také musím ale říct, že když opomenu toto jeho chování, tak je to úžasný boxer, který byl nejtěžším soupeřem mé kariéry. Na tu trilogii s ním nikdy nezapomenu, protože je to člověk, který je schopen v kterýkoliv okamžik toho druhého knokautovat. 

Stačí chvilka nepozornosti a Deontay vás dostane. Všechny tři zápasy pro mě byly extra nebezpečné a v kterýkoliv moment mohlo být hotovo. Deontay vypnul všechny soupeře, kterým čelil, kromě mě. 

Já osobně věřím tomu, že to je druhý nejlepší boxer současnosti. Až na mě porazí všechny, co se proti němu postaví. Je to také nejúspěšnější knokautér v celé historii našeho sportu, což jenom potvrzuje to, jak je nebezpečný. Jsem rád za tu trilogii s ním, za ni mu děkuju. A jestli bude čtvrtý zápas, to rozhodne jenom osud,“ odpověděl Tyson Fury. 

Tato nečekaná slova plná vzájemného respektu a uznání musí nepochybně zahřát u srdce. Prolomí i jinak chladného Wildera, který  stále věří tomu, že kdyby nebylo podvodů, pak by Furyho porazil? To uvidíme.