Patrik zápas s Karlosem nepotřebuje, myslí si Végh. Kincl ale po žádosti o klid mlčí

Karlos Vémola po sestřelení Pavola Langera nečekaně vyzval Patrika Kincla, aby spolu v prosinci v O2 Areně dovršili trilogii. Attila Végh, který má s Terminátorem domluvenou odvetu za zápas z roku 2019, si ale nemyslí, že současný šampion střední váhy bude o utkání stát. Patrik Kincl se zatím k situaci nevyjádřil. 

Patrik zápas s Karlosem nepotřebuje, myslí si Végh. Kincl ale po žádosti o klid mlčí

Karlos Vémola po sedmivteřinovém utkání s Pavolem Langerem nečekaně vyzval ke třetímu souboji Patrika Kincla. Na současného šampiona střední váhy se tak okamžitě strhla lavina dotazů, po kterých rozhodl reagovat na svém Instagramu.

"Speciálně novináře chci požádat o klid. Od pondělí skáču do ostré přípravy, nyní jsem s holkama ve Špindlu a byl bych rád, kdybych nemusel neděli trávit na mobilu. Vyjádřím se co nejdříve. Díky, že to respektujete," uvedl v krátkém videu.

Zatím ale nereagoval a vynechal i své tradiční pondělní otázky. Na Instagramu uveřejnil pouze video, na kterém zvedá zřejmě pořádně těžkou činku. Je tedy otázkou, kdy s vyjádřením přijde.

Podle mnohých ale výzvu od Terminátora nepřijme. Attila Végh, který má s Vémolou domluvenou odvetu za Zápas století z roku 2019, má za to, že Patrik Kincl má rozum a další duel s Vémolou nepotřebuje,

"Myslím si, že Patrik výzvu nepřijme. Má rozum a takový zápas nepotřebuje. Má svou cestu, kterou je čtyřiaosmdesátka, kde má titul a čekají ho další výzvy. Mám za to, že jejich rivalita druhým duelem skončila, ale uvidíme," řekl Végh v rozhovoru pro sport.cz. Sám slovenský zápasník si duel nepřeje, a to především z toho důvodu, že už by rád znal datum odvetného souboje právě s Vémolou.

"Já osobně bych byl rád, kdyby k zápasu nedošlo. Pokud by se totiž uskutečnil, zase by se odložil ten náš. A já už bych rád věděl finální datum, abych se v hlavě připravil. Potřebuji impuls k tomu, abych se začal stoprocentně připravovat," doplnil Végh.