Návrat McGregora? Žádné nadšení, je to jen stín svého starého já, už se nikdy nestane šampionem, vyřkl krutý verdikt Usman

Kamaru Usman je sice starší jak McGregor, ale Irovi i s ohledem na věk žádnou dobrou bojovou budoucnost již nevěstí.

Návrat McGregora? Žádné nadšení, je to jen stín svého starého já, už se nikdy nestane šampionem, vyřkl krutý verdikt Usman

Conor McGregor pomalu na svých sociálních sítích začal vábit fanoušky, aby se připravili na jeho návrat. Nikdo jenom pořádně neví, zdali to bude do lehké, nebo velterové váhy. Kamaru Usman danou situaci rovněž monitoruje, a aby hned na úvod uklidnil emoce, vzkázal Irovým fanouškům, aby do Irova comebacku nevkládali příliš nadějí.

„McGregor nám možná ještě něco ze sebe ukáže, ale dozajista se už nikdy nestane šampionem. Tohle je můj osobní názor, který jsem si udělal, když jsem sledoval jeho zápasy,“ pověděl Usman v „I Am Athlete“ podcastu.

„Když sleduji něčí zápasy, vidím, jaký v sobě mají bojovníci oheň. A co jsem vysledoval u McGregora, tak vám mohu rovnou říct, že u něho ten oheň už vyhasl,“ míní bývalý mistr velterové divize, jehož z trůnu sesadil Leon Edwards.

„Podle mě je tento člověk zlomený. Je zlomený a snaží se z toho sportu vytřískat co nejvíce peněz, dokud ještě může. Opravdu dám ruku do ohně, že se už nikdy nestane šampionem. Dohnal ho věk, vidíme nedostatky v jeho bojových zkušenostech, a navíc je teď po tom zranění, které se na něm také mohlo podepsat,“ sečetl Usman všechny zápory.

Notorious však jde proti Usmanově tvrzení a zaslal přihlášku, která ho vrací zpátky do povinného testování USADA. To znamená, že za šest měsíců odteď bude zpátky ve hře a bude moct všem ukázat, na co ještě má či nemá. 

Prvním soupeřem na Irově trase se stane Michael Chandler, který na tento zápas čeká jako na smilování. Už na jeden rok kvůli němu přibrzdil svou kariéru a ještě pár měsíců ji nikam neposune.