Neuvěřitelný šok. Vémola vyřídil Langera za sedm vteřin

Ne, tohle skutečně nikdo nečekal. Titulový zápas mezi Karlosem Vémolou a Pavolem Langerem trval přesně sedm vteřin. Domácí zápasník přišel o pás polotěžké váhy a ještě nyní tomu nemůže uvěřit.

Neuvěřitelný šok. Vémola vyřídil Langera za sedm vteřin

Úřadujícím šampionem byl Karlos Vémola, Pavol Langer byl tím dočasným. O příležitost ponechat si pás polotěžké váhy přišel ovšem už po sedmi vteřinách.

Ihned po startu Terminátor naběhl na Langera, udeřil jej pravým hákem za ucho, slovenský zápasník se následně odkryl a výsledkem byl levý hák přímo na bradu.

Langer padl a bylo jasno. Na zemi přišlo podle oficiálních statistik ještě pět signifikantních úderů, poté rozhodčí duel ukončil.

„Nevím, co mám říct. Představoval jsem si to jinak, ale chlap musí zvládat i takové momenty, kdy to podle plánů nevyjde. Musím se s tím popasovat," řekl v rozhovoru s Ondřejem Novotným rodák z Košic.

To Terminátor hýřil sebevědomím a ihned si řekl o další zápas s Patrikem Kinclem. „Jsem na konci kariéry, prožili jsme toho ale Ondro dost a tak Vás chci o něco poprosit. Mám jednu tlustou sedmasedmdesátku a chci být double-šampionem.“

Vzápětí se do oktagonu přišel podívat i Attila Végh, který Karlosovi pogratuloval, ale požadoval, aby se Terminátor soustředil už pouze na blížící se odvetný duel.

A jak kontroval Vémola? „Neboj se, já ho zmlátím a my si to pak dáme na fotbalovém stadionu.“