Další bitva Vémoly se blíží: Vyhraje, míní jeho přemožitel Végh

Karlose Vémolu před čtyřmi lety knockoutoval už prvním kole, v tomto týdnu při mistrovském utkání o pás v polotěžké váze v Bratislavě mu ale věří. Co by podle Attila Végha mohlo rozhodnout?

Další bitva Vémoly se blíží: Vyhraje, míní jeho přemožitel Végh

Už jsou tomu téměř čtyři roky, co Attila Végh v zápase století knockoutoval Karlose Vémolu už po dvou minutách prvního kola.

Nyní se oba chystají na odvetu, která by mohla proběhnout na některém z fotbalových hřišť, ještě předtím ale českého zápasníka čeká boj o pás v polotěžké váze proti dočasnému šampionovi divize Pavolu Langerovi.

Vémolu čeká bitva už v sobotu v Bratislavě na Oktagonu 47 a Végh svému rivalovi věří. „Víme, že Karlos má jednu silnou stránku a tou je hodit soupeře na zem a udržet ho tam. I Palo je ale silný na zemi a klidně může Vémolu hodit on," prohlásil v rozhovoru pro sport.cz.

„Pokud se mu to povede, může být Karlos v problémech, což jsme viděli už v posledním utkání, kdy se z pozice na zádech dostával poměrně těžce," soudí Végh, podle kterého je ale i přes všechny kvality slovenského zápasníka favoritem právě Vémola.

"Za prvé mu držím palce a za druhé mu věřím. Jde mi také o to, aby náš druhý zápas proběh a abych se nepřipravoval zbytečně," dodal na téma sobotního střetnutí Végh.