Šampioni Bellatoru jsou lepší jak ti z UFC, myslí si Pitbull Freire. Rád by to dokázal v praxi

O zápasech mezi organizacemi se už nějakou dobu mluví, ale nejspíše ještě chvíli potrvá, než se k nim UFC odhodlá. Ostatní jsou v tomto směru už dobré dva kroky napřed. 

Šampioni Bellatoru jsou lepší jak ti z UFC, myslí si Pitbull Freire. Rád by to dokázal v praxi

Současný šampion Bellatoru Patricio Pitbull Freire se obořil do Dany Whitea, že ani on nemá ve své šampiony takovou důvěru, aby uspořádal zápasy mezi organizacemi. 

UFC je nejvrcholnější MMA značkou, která profituje z velké mediální přízně a Dana White se o ni nehodlá s nikým dělit. Spolupráci s ONE FC či Bellatorem tedy zásadně odmítá.

Nynější mistr pérové váhy Bellatoru Patricio Pitbull Freire je však toho názoru, že za vším tím Whiteovým názorem leží něco více. Tady nejde o mediální přízeň, tady jde o strach. A ta je ze strany šéfa UFC prý velmi silně cítit.

„Všichni vědí, že jsou šampioni Bellatoru lepší než ti v UFC. Existuje způsob, jak to dokázat, kterému my se nebráníme, ale Dana White ano. Nemá koule na to, aby kývl na zápasy mezi organizacemi. Praskla by tak jeho pomyslná bublina, to on nechce,“ cítí Freire.

„Proto si myslím, že s nikdy takového nedočkáme. UFC si jeden vlastní ligu, která je ale silně přeceňována. Jejich šampioni rozhodně nejsou lepší než ti naši,“ nemazal se s hlavní konkurencí mistr pérové váhy Bellatoru, jenž letos v červenci podlehl v rámci společného galavečeru s Rizinem Chichiro Suzukimu. I přes tuto ztrátu ovšem o svých dovednostech nepochybuje. 

Nejčtenější z tématu